Anavar 50

  • 127.50€
  • Veroton: 127.50€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 720
  • Aine: Oxandrolone (Anavar)
  • Paketti: 50 mg (100 pillereitä)
Määrä:

Anavar kehitetty sairauksien hoitoon lihasatrofia ja nopea painon lasku, koska se on usein syynä tahansa anabolinen steroidi. Kehitetty vuonna 1964 Searle Laboratories hoitoon tällaisia ​​ehtoja, Searle ei ole olemassa, koska se on ostettu ja imeytyy Pfizer vuonna 2003. Se oli kuitenkin kehitystä Searle Anavar, mikä on tärkeää, koska se on apteekki, joka on johtanut meidät joitakin suosituimmista lääkkeitä ja muita kohteita, me silti käyttää tänään, varsinkin, Celebrex, Ambien, Dramamine ja NutraSweet. Kuten näette Searle on kehittänyt joitakin hyvin tärkeitä tuotteita vuosia ja hänen kehittäminen Anavar ei ole poikkeus, koska alusta alkaen yksi turvallisimmista anaboliset steroidit miehille ja naisille on hyllyille.

Koostuvat Oxandrolone, Anavar, koska se on yleisesti tunnettu on dihydrotestosteroni (DHT), anabolisten steroidien on vähän tai ei androgeeni ominaisuuksia ja lievä anabolisia ominaisuuksia. Oral steroidi Anavar, sillä useimmat suullisen steroideja C17alpha-alkyloidut tuotteet (17-a) tarkoittaa, että se on muutettu tällä 17. hiili asennossa, jotta hänet hengissä nauttimisen hengissä ensimmäinen kulkiessaan maksan läpi; no 17-aa steroideja muutos tuhotaan ennen koskaan tullut verenkiertoon. Tällä muutosta steroidi annettiin hengissä ja päästä verenkiertoon, jossa se aktivoituu ja saavutettavat hyödyt. Miten voit ymmärtää prosessin 17-aa voi olla myrkyllisiä maksassa, tästä syystä monet ihmiset välttävät suun anabolisia steroideja, mutta koska se liittyy Anavar, meidän täytyy tehdä poikkeuksen. Toisin kuin useimmat huumeiden AA 17 Anavar ilmeisesti hyvin pehmeä maksassa, se on niin pehmeää, että suurin osa, joka käyttää hänen kokemusta juurikaan mitään maksaentsyymien.

Sen jälkeen veri Anavar aktivoituu nopeasti, koska usein käy useimmat suun kautta steroideja, erityisesti luonteeltaan DHT. Lisäksi tämä nopea kertaa toiminta on suurelta osin hyvin lyhyt puoliintumisaika, joka on noin 9 tuntia. Koska puoliintumisaika on niin lyhyt Anavar vuorokaudessa välttämättä usein kahdesti päivässä, vastaanottaa optimaalinen lääke. Voit helposti hallita lääkitystä vain kerran päivässä ja silti hyötyä Anavar, mutta jos haluamme säilyttää veren ovat vakaita on tehokkaampaa, kaksi kertaa päivässä, vain päivä hallinto johtaisi hyvin harvat lääkkeet, kun taas edelleen aktiivinen elimistössä kerran 24 tunnin aikana on kulunut. Tietenkin huokeampia annoksia, erityisesti naisten kerran päivässä on riittävä.Hyödyt Anavar


Kuten hyvin lievä anabolinen steroidi Anavar ei ole Suomessa kovin hyvin täyteaineena tai vastaanottamiseksi vaiheessa sykli; Et tehdä valtava määrä lihaskudoksen koska sen käyttöä, kun se tulee lisätä tuottavuutta; Kuitenkin, mitä on tuotettu kiinteä lihaskudosta. Suurin hyöty liittyy tässä steroidi hajallaan ylläpitää lihasten ja metabolinen aktiivisuus. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Anavar on kyky paitsi auttaa vähentämään ihonalaisen rasvan, mutta säilyttäminen lihaskudoksen kun kalori rajoitettu ruokavalio; edelleen, lihas meillä on, sitä enemmän tulee meidän aineenvaihdunta mikä lisää nopeutta, jolla rasva-kappaletta käytetään energiantuotantoon. Koska Anavar on tarkoituksenmukaista vähentää rasvan ja lihasten säilyttämisen kannalta yleisesti käytetty ruumiinrakenne urheilijoiden aikana koulutuksen alalla kilpailu sekä tavallista kuntosali rotta, jotka haluavat vain katsoa ohuempi ja vahvempi rannalla.

Sivuvaikutukset Anavar vuonna Suomessa


Useimmat anaboliset steroidovv Suomi mukanaan mahdollisuuden monien ei-toivottuja sivuvaikutuksia. On tärkeää pitää mielessä mahdolliset haittavaikutukset vain, ne eivät ole mitenkään takaa ilmoitettu ja voidaan pitkälti välttää käyttämällä vastaavasti. Kuitenkin kielteisiä sivuvaikutuksia voi ilmetä, kun väärinkäyttö steroideja ja jopa joitakin, jotka ovat herkkiä, vaikka niitä käytetään ne voivat olla vastuussa uhri kielteisiä seurauksia; samaa voidaan sanoa aspiriinia. Vaikka monet anabolisten steroidien ovat valtavia mahdollisuuksia negatiivisia sivuvaikutuksia, kuten estrogeeni liittyviä koska aromin, Anavar ei ole hallussaan näitä piirteitä. Anavar ei aromatize yleisiä sivuvaikutuksia, kuten gynekomastia vähän välinpitämättömiä; Lisäksi koska suurin osa steroidi on hyvin ylivoimainen luonnollista tuotantoa testosteronia Anavar on hyvin lievä tässä suhteessa, niin pehmeä olisi mahdollista ottaa Anavar ja silti tuottaa joitakin luonnollisia testosteronia. Kuitenkin, jotkut tukahduttaminen on edelleen olemassa, ja missä määrin on suurelta osin annoksesta riippuvaisella tavalla.


Anavar & Suomen naiset


Anaboliset steroidit voivat Suomessa hyvin vahingollista naisia, koska ne voivat aiheuttaa usein miesten aiheuttamia virilization, kuten syventäminen äänihuulet, karvoituksen kasvua, ja klitoriksen laajentuminen. Kuitenkin, koska se lempeä luonteeltaan Anavar näyttää olevan käytännössä sivuvaikutus vapaa, ei vain miehille vaan myös naisille, joten se perimmäinen anaboliset steroidit tahansa naisen käyttäjälle. Vaikka tämä steroidi voidaan menestyksellisesti käyttää sekä miehille että naisille, koska se on naispuolinen ystävällinen Anavar monet kutsuvat nimellä "The Girl steroidi."

Anavar Cycles & annokset


Useimmat miehet, jotka käyttävät Anavar tarpeen käyttää suuria määriä saada mitään konkreettista hyötyä kuin erittäin lievä luonne steroidi edellyttää sitä. Useimmat miehet pitivät 50 mg vuorokaudessa, on pienin annos, jos he odottavat mitään positiivisia ja konkreettisia tuloksia 80 mg vuorokaudessa paljon yleisempää. Toisaalta, koska naiset ovat herkempiä anaboliset steroidit, pienempiä annoksia tulee käyttää; Lisäksi pienempiä annoksia takaa ehdottomasti sivuvaikutuksia on olematon. Useimmat naiset pitivät 10 mg vuorokaudessa olevan lähes täydellinen 20 mg vuorokaudessa olla enimmäismäärä Anavar useimmat niistä koskaan halua tai tarvitse käyttää.

Riippumatta siitä, kuka käyttää sitä, mies tai nainen, on Suomessa Anavar voidaan menestyksellisesti käyttää pidemmän aikaa kuin useimmat suun anabolisia steroideja, mutta 6-8 viikon käytön on yhteinen paikka. Useimmille se ei ole väliä, missä vaiheessa steroidi aikana, käännyt Anavar, mutta jos yrität tupsahtaa saada kaikkein bang for your buck steroidien olisi paras tapa jakson lopussa, koska sen hyödyt olisivat paljon suuremmat, ja puhui kompaktimpi sinulla jo on.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä