Androver

  • 68.00€
  • Veroton: 68.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Vermodje
  • Tuotenumero: 904
  • Aine: Oxymetholone (Anadrol)
  • Paketti: 50 mg (50 pillereitä)
Määrä:

Oxymetholone myydään Suomessa kuin Anadrol / Androver, on synteettinen anabolinen steroidi kehitetty 1960 Zoltán 'Anadrol Z "F. Hänen tärkein kliiniset sovellukset sisältävät osteoporoosin hoito ja anemia, sekä edistää lihasten kasvua aliravittujen tai alikehittynyt potilaita. Lääke hyväksyttiin FDA käytettäväksi ihmisen. Myöhemmin he kehittivät ja osoittautui tehokkaammaksi kuin kohtelu anemia ja osteoporoosi ilman sivuvaikutuksia oxymetholone steroideihin huumeiden, kuten epoetiini - alfa. Valmistelu edelleen käytettävissä siitä huolimatta, ja lopulta löytänyt uuden käytettäväksi HIV - kuihtuminen. Se tarjoaa usein 50 mg: n tabletit oxymetholone on yksi vahvimmista androgeenisten steroidien saatavilla. Samoin se on myös suurin riski sivuvaikutuksia steroidin. Huolimatta hyvin heikko sitoutumisaffiniteetti androgeenireseptorin, oxymetholone on erittäin tehokas edistää laajaa menestystä paino, lähinnä merkittävää parannusta proteiinisynteesiä. Tästä syystä sitä käytetään usein kehonrakentajat ja urheilijat. Monet urheilijat käyttävät myös oxymetholone keinona suojata nivelten kovassa rasituksessa. Johtuen korkeasta pohjaveden säilyttämistä käyttäjiä kokemus tätä lääkettä, se myös voitelee nivelet ja auttaa suojaamaan loukkaantumiselta. Oxymetholone pidetään yleisesti painatus on tehokkain anabolinen vaikutus kaikkien käytettävissä suullisen steroideja.Sivuvaikutuksia Suomessa.


Sivuvaikutukset lyhytaikaisen käytön oxymetholone ovat pahoinvointi, turvotus, akne ja naiset, masculinization vaikutuksia, kuten äänen madaltuminen, kasvojen hiusten kasvua, ja klitoriksen liikakasvu. Lisäksi, jos selektiivinen estrogeenireseptorin modulaattorit, kuten tamoksifeeni orclomifene ei oteta yhdessä lääkkeen kanssa, on olemassa huomattava riski, estrogeenisiä vaikutuksia, kuten gynekomastian ajan. Koska sen rakenne 17a-alkyloidut, oxymetholone erittäin hepatotoksisten. On vaarallista ryhtyä oxymetholone suurina annoksina pidempään kuin neljän viikon ja käytetään yleisesti kehonrakentajat aikana Suomessa alkua syklin steroidi auttaa lihoa.

Käyttö muiden steroidien Suomessa.


Edelleen sen tehokkuutta anabolisia agentti, rakentajat, yleensä "pino" oxymetholone muiden anabolisia steroideja. Koska tämä on erittäin voimakas androgeenien, monet käyttäjät käytetään vain 3-4 ensimmäisen viikon aikana, jolloin aikaa lihakseen pistetään kuten nandrolonin, boldenone ja testosteroni saavuttaa huippunsa veren.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä