Androxine

  • 90.00€
  • Veroton: 90.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 682
  • Aine: Trenbolonin
  • Paketti: 10 Ampullia (50mg/ml)
Määrä:

Androxine steroidi anabolisia ja androgeeni vaikutus Intian lääkeyritys Alpha Pharma. Tärkein aktiivinen ainesosa - vesisuspension trenbolonin. Tuotemuoto Androxine - 10 injektiopulloa 50 mg / ml suspension Aqua Trenbolonin, toisin kuin öljyn muodossa valmiste, ei ole merkittäviä jäämiä liuosta ei esteröity, jolloin se pääsisi nopeasti vereen. Tämä ominaisuus johtaa vivahteita käytön, annostus jne

Aluksi trenboloniasetaatin vuonna Suomessa käytettiin ainoastaan ​​eläinlääkinnässä lisätä ruokahalua ja lihasmassaa eläimiä. Kemiallisesti steroidi on 10-nor johdannaisia ​​testosteronia, progestinas toimintaa, kuten nandroloni (ja siksi mahdolliset sivuvaikutukset, kuten veltto erektio, libidon heikentyminen, ja jopa kivesten surkastuminen). Kuitenkin trenboloniasetaatin imeet ja sen etuja, joista tärkein on se puute maku. Androxine ei osoita estrogeenisiä toimintaa, ja näin ollen ei johda kertymistä nesteiden ja gynekomastia. Steroidien ammattiurheilijoita on vaikeampaa (ilman peittäviä aineita) sekä nykyaikaisia ​​doping valvonta voi havaita jälkiä vesisuspensioita trenbolonin tarpeeksi kauan. Tarkkaa tietoa aiheesta, mutta tietenkin, kun havaitaan, esteröity steroidi on paljon pienempi kuin materiaalin ilmassa.

Androxine vaikutukset


- Nopea kasvu lihasmassaa. Vesisuspension alkaa lähes välittömästi sen jälkeen, kun teko injektion.
- 200% lisäys IGF kuten.
- Määrän vähentäminen rasvaa.
- Vähentää kortisolin. Anti-catabolic vaikutus, joka auttaa minimoimaan lihasten rappeutumisesta.
- Lisääntynyt libido radalla. Samaan aikaan, kun vastaanottopäässä poistamiseksi aiheuttamat sivuvaikutukset tukahduttaminen testosteronin tuotantoa, se vaatii piristeiden käytön.Miten Androxine vuonna Suomessa


Koska Androxine korko kiristys ei suositella merkittävää tukahduttaminen endogeenisen testosteronin. Edge turvallinen annos on 50 mg vuorokaudessa vesisuspensiossa yhden kuukauden. Ylimääräinen normi tai kesto kurssin voi olla sivuvaikutuksia estämiseksi, että toisella viikolla loppuun trenbolonin, on suositeltavaa sisällyttää gonadotropiinin.

Kuten Androxine otettu yhdessä muiden anabolisia ja androgeenisten steroidien tiedot, ei niinkään. Lihasmassan asetettu sisällyttää muita lääkkeitä epäkäytännöllinen koska AAS on riittävän tehokas ja antaa merkittävä kasvu. Paras yhdistelmä Suomessa jo "kuivaus" ovat trenbolone Winstrol tai Anavar puoli annosta. Yhteenlaskettu tietenkään kestää enintään kaksi kuukautta.

Androxine haittavaikutukset Suomessa


Mahdolliset kielteiset vaikutukset akne, hiustenlähtö, lisääntynyt aggressiivisuus, unettomuus, jne. Lisäksi testosteronin tukahduttaminen voi aiheuttaa seuraavia haittavaikutuksia Androxine kuten kivesten surkastuminen, veltto erektio ja vähentynyt libido. Kuitenkin ne korjataan ajoissa vastaanottamisesta kabergoliini ja gonadotropiinien. On väärinkäsitys Suomessa vaaroista steroidien munuaisiin tarkoitus maalata punaisella virtsassa radalla. Itse asiassa syy on peräisin aineenvaihduntatuotteiden, ja ei ole mitään syytä huoleen. Trenbolonin on myös toksisia vaikutuksia maksaan. Älä yhdistää Androxine efedriini ja klenbuteroli.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä