Boldabol

  • 63.00€
  • Veroton: 63.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: British Dragon
  • Tuotenumero: 800
  • Aine: Boldenone undecylenate (Equipose)
  • Paketti: 10ml pullo (200 mg/ml)
Määrä:

Yhteiset huumeiden nimet Suomessa

Boldenone, Boldenon, Boldaxyl, EQ, Equipose, Equidex, Bolden, Boldebolin, Boldabol, BoldoJect, Equiplex, Bold 200.

Kehonrakennus Hyödyt


Testosteroni johdannainen, joka on kyky lisätä proteiinisynteesiä lihassoluissa ja tarjota suuria etuja lihas. Se tarjoaa hitaasti mutta tasaisesti voitto voimaa ja lihasmassaa ja on kyky lisätä typen hyväksikäyttöä ja urheilijoiden appetite.Has vahva anabolinen ja kohtalaisen androgeeni vaikutus.


Terapeuttinen Merkintä


Sitä käytetään lääketieteessä Suomessa lisätä tuotantoa punasoluja. Se on usein määrätä potilaille, jotka ovat menettäneet lihasmassaa johtuen tiettyjä tauteja, koska tämä voi auttaa potilasta palautumiseen nopeammin. Eläinlääkinnän lääke käytetään pääasiassa hoitoon hevosilla.

Boldabol haittavaikutukset Suomessa


Pahoinvointi, leukopenia, oireet muistuttavat mahahaava, akne, rasvainen iho, hiustenlähtö, ripuli, kohonnut verenpaine, pitkittynyt veren hyytymistä aikaa, lisätä libido. Naiset voivat olla kuukautiskierron väärinkäytöksiä, vaihdevuosien jälkeisen verenvuodon, lisätä libido, rintojen turvotus, äänen madaltumista ja laajentuminen klitoris.


Boldabol Vasta / varotoimet


Ei suositella, jos yliherkkyyttä ja allerginen reaktio lääke, potilailla, joilla maksan toiminta on heikentynyt, hyperkalsemia, potilaille, joilla on sydäninfarkti (voi aiheuttaa korkea kolesteroli), aivolisäkkeen vajaatoiminta, eturauhasen syöpä, jotkut potilaat Suomessa on rintasyöpä, eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun ja nefroottinen vaiheessa nefriitti.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä