Boldeprime

  • 69.00€
  • Veroton: 69.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Eminence Labs
  • Tuotenumero: 514
  • Aine: Boldenone undecylenate (Equipose)
  • Paketti: 10 ampullia (200mg/ml)
Määrä:

Boldenonia sekä monia muita synteettisiä steroideja. Se on voimakas anabolinen aine pienillä annoksilla ja suurilla annoksilla on sekä anabolisia ja androgeeni ominaisuuksia. Pienillä annoksilla, se voi rakentaa kehoon, kun ruokavalio sisältää runsaasti kaloreita. Koska se toimii anabolinen steroidi, se voi estää normaalin testosteronin synteesiä kiveksissä. Tämä voi johtaa heikentymiseen spermatogeneesin ja libidon.

Kun lääke otetaan suurina annoksina, se voidaan myös muuntaa estrogeenia, joka voi aiheuttaa gynekomastiaa ja johtaa myös veden säilyttäminen.

Toinen piirre Boldenone on, että se voi stimuloida punasolujen (lisäys punasoluja). Mekanismia vaikutus liittyi stimulointi erytropoietiinin stimuloiva tekijä, joka sitten stimuloi luuydintä. Lisääntyneet punasoluja, johtaa enemmän hemoglobiini ja korkea happea kantokyvyn. Boldenone, kuten muutkin anaboliset steroidit voivat myös johtaa muutoksiin elektrolyyttiin, koska se on voimakas mineralokortikoidireseptoreihin ominaisuuksia.

Yksi merkittäviä negatiivisia Boldenone, toisin kuin muut niiden analogeja, on, että se voi pysyä elimistössä hyvin pitkään. Se on pitkä puoliintumisaika, koska lääke ei pysy sidottu kudosten ja halkaistu maksassa. Monet raportit osoittavat, että lääke voidaan havaita niin kauan kuin 12-15 kuukausi ensimmäisen käyttökerran jälkeen.Kehonrakentajat Suomi


Koska lääke meni hevosia ihmiselle ei oikeastaan ​​tiedetä. Mutta tosiasia on, että Boldenone on vahva anabolisia toimintaa ja alhainen androgeeni toimintaa, ja on hyödyllistä rakentaa painoindeksi. Boldenone voi myös aiheuttaa merkittäviä säilyttäminen veden ja natriumin suurina annoksina. Kuten kaikki anaboliset steroidit se lisää typpitase ja proteiinien synteesiä. On myös tunnettua edistää munuaisissa ja voi vapauttaa EPO-, joka sitten stimuloi punasolujen luuytimessä.

Tämä johtaa kasvuun happea kantokyvyn. Vaikka tuote on tarkoitettu ainoastaan ​​eläinten käyttöä, monet kehonrakentajat yleensä käyttää sitä. Lääke on usein yhdessä muiden anabolisia steroideja. Koska sen pitkä puoliintumisaika, monet kehonrakentajat ottaa lääkkeen off-season välttää paljastuminen. Lääke kestää muutaman kuukauden ja sitten pysähtyi, kun urheilu kausi alkaa. Boldenone on myös voimakas stimulaattori ruokahalu.

Boldenone ei heti aiheuttaa painonnousua. Tämä on paljon hitaampi kuin monien muiden anaboliset steroidit. Lihasmassa on yleensä kertynyt 4-8 viikkoa kestävä. Useimmat kehonrakentajat totesi, että painonnousu on kestävämpi ja pitkäkestoisempi jälkeen useita sykliä, jossa jokainen sykli kestää noin 8 viikon ajan. Yksi suuri asia tämä lääke on, että painonnousu on puhdasta lihasta ja jotka eivät liity veteen.

Boldenone ei ole lääke otetaan aikana aktiivisen urheilun kausi. Se on hyvin pitkä puoliintumisaika ja voidaan helposti havaita kehossa. Useimmat kehonrakentajat käyttää sitä aikana off-kausi, luoda kaikkein. Usein se on yhdistetty muiden lääkkeiden, kuten Anadrol, Anavar ja Sustanon. Kun ruokavalio sisältää runsaasti kaloreita, lihasten koon voi olla vaikuttava.

Аnnostus Suomi


Koska lääke ei ole koskaan hyväksytty ihmisten käyttöön, lääke annos saatiin juuri arvailun Suomessa. Joku analysoitu, jotka vaativat hevoset kuin annos yleistää ihmisiin. Kokonaisannos ei tiedetä laitoksen rakentaminen. Se vaihtelee 200-800 mg / viikko. Suositeltu annos hevosilla on noin 1 mg / kg 2-3 viikon välein. Useimmat kehonrakentajat hallinnoida noin 400mg / viikko. Väitetään, että pienemmillä annoksilla 300 mg / viikko eivät auta lihoa.

Boldenone antaa lihakseen. Formulaatioilla saatavilla tänään, sitä ei voida ottaa suun kautta. Lääke annetaan pakaraan varoen. Koska lääke toimii öljysuspensioksi ei saa antaa enempää kuin 8,4 ml tuolloin. Suuria määriä nestettä pakaran alueella voi aiheuttaa kipua ja hyvin epämiellyttävä. Annos naisten korin on noin 50-75 mg / viikko. Jos tuskallinen injektio lääke voidaan antaa eri osissa 2-3 tai 2-3 muuttaa annostusta joka viikonloppu saman annoksen, mutta pienempiä määriä annetaan joka päivä.

Öljyinen jousitus voi ärsyttää ihoa, ja on suositeltavaa, että sivusto käännetään viikoittain. Sen lisäksi, että pakarat voidaan antaa lääkkeen ulompi osa reiteen. Lääke on erittäin kivulias, kun sitä annetaan käsissä.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä