Boldever amp.

  • 65.00€
  • Veroton: 65.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Vermodje
  • Tuotenumero: 919
  • Aine: Boldenone undecylenate (Equipose)
  • Paketti: 10 ampullia (200 mg/ml)
Määrä:

Kuvaus Vermodje Boldever 1ml amp

Jossa Boldenone, ruokahalu, typpipitoisuus ja proteiinisynteesi lisääntyy, eritystä erytropoietiinin munuaisessa on yhä aktiivinen. Boldenone luotiin parannettu vaihtelu methandrostenolone, enemmän toimintaa, ja injektiona, mutta jotain uutta on saavutettu. Ominaisuudet saadun tuotteen ovat seuraavat: puoliintumisaika 14 päivää käyttää tilaisuutta nähdä steroidia testi kestää kuusi kuukautta. Koska lääke jää elimistöön useita kuukausia (klo ulkopuolella vuosien varrella), on parempi olla ottamatta sitä aikana tärkeää vuodenaikoina.

Voit lisätä Boldever (boldenone), stäkkinsä, kun tuotetta hänet steromarket.comand valmistelu antaa sinulle kasvaneeseen hauis ja rinnassa, hän tukee tuotantoa valmiita ohjeita alkukilpailuja. Vastapaino steroidi (tunnetaan myös boldenone undecylenate) on saatavilla injektiona. Sen toiminta on pääasiassa anabolisia ja mieluummin Powerlifters ja kehonrakentajat kyky tukea painonnousua. Kiitos Boldenone toiminto (ei turvotusta näy), verisuonten muodostumista saavat paljon parempia. Toisin steroidit, jonka päätavoitteena on lihoo, Boldever enää toimi vaskularisaation ja muodostumista lihasvoimaa. Huomaa, että sama Boldenone Undecylenate hyödyllinen tehdessään single / Winstrol yhdessä tai täyteaineena erilaisia ​​vakavampi, steroidi androgeeni ominaisuuksia.

Annostus Vermodje Boldever 1ml ampullit Suomessa


Tyypillisesti Boldever laukausta tehty 3-4 viikkoa, koska sen komponentit ovat aktiivisia pitkään aikaan. On kuitenkin tärkeää urheilijoille ylläpitää asianmukaisia ​​huumeiden koodin tehdä kuvia vähintään kerran viikossa määränä 400-600 mg. Älä ota suurempaa annosta 600 mg. Lääke toimii hitaasti, joten sykliä alle 10-12 viikko, se ei olisi paljon tehokkaita.

Tässä muutamia esimerkkejä Suomen pakkausten huumeita. Massa voitto ja tehokerrointa voidaan saavuttaa yhdistämällä Boldever (boldenone) oxymetholone / methandienone / Sustanon (testosteroni injektiona) / testosteronisypionaatin (tai enathate). Nämä mainitut testosteronin yhdessä 1 ml Vermodje Boldever vahvistin on käytettävä sellaisissa suhteissa viikolla (kesto 10-12 viikko) - 400 mg (boldenone) +250 500 mg (testosteroni). Koska Boldenone on pieni vaikutus aromatization, erittäin edullisesti koulutus ennen kilpailua. Kun Boldenone Winstrol / Halotestin / Proviron / Parabolan steroidi ylläpitää ja parantaa lihasten kovuus. On muutamia ole mainittu lääke yhdistelmiä voidaan määrittää tarkemmin niistä meidän konsulttien puhelimitse, kun määräämällä steromarket.com.Sivuvaikutukset Vermodje Boldever 1ml ampullit Suomessa


Mahdollisesti ulkonäkö sivuvaikutuksia Vermodje Boldever 1 ml vahvistin (kun annos on huomattavasti suurempi kuin sallittu), ovat usein rakenteita akne ongelmia hiusten kasvua, rohkeus, parantaa ihon eritys rasvan, muutos kuukautiset, peniksen ja koko klitoris korkeus , käheä ääni, ja se syvenee. Jos käyttäjä on Suomessa, joka on erittäin vakava huonoja vaikutuksia lääkkeen käytön jälkeen, tarvitsee lääketieteellistä hoitoa. Nämä haittavaikutukset ovat pahoinvointi, luu särky, haavat kielen, kuukautiskierron muutoksia veren määrää, säären / jalka turvotus, virtsan tummuminen, nopea painonnousu, muutos jakkara väri, ulkonäkö läiskät kehon / aivolisäkkeen kalvo / suun limakalvon suu, kurkkukipu, kuume, oksentelu verta.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä