Boldever vial.

  • 65.00€
  • Veroton: 65.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Vermodje
  • Tuotenumero: 918
  • Aine: Boldenone undecylenate (Equipose)
  • Paketti: 10ml pullo (200 mg/ml)
Määrä:

BOLDEVER (Boldenone undecylenate) on tullut hyvin suosittu steroidi urheilijoiden ja kehonrakentajat Suomessa valmistettu - se, että sillä on hyvin alhainen sivuvaikutuksia ja on anabolisia ominaisuuksia, jotka edistävät kestävää kasvua laatu lihasmassaa ajan. Steroidi oli koodattu nimellä Boldenone undecylenate, kun se ensin tuli saataville kuin eläinlääkärin steroidi ja on laajalti käytetty kilpailussa.

BOLDEVER (Boldenone undecylenate) voidaan tehokkaasti sisällyttää sekä "leikkaus" ja "painolastia" syklien - for tasapainoinen vaikutukset anabolisia aineita. Tämä steroidi aromi on hyvin pieni, ja siksi tuottaa lähes ilman estrogeenisiä haittavaikutuksia, kuten veden säilyttäminen tai "Gino" (kehitetty nännin naisten kudosten miehillä johtaa houkuttele ja usein kivuliaita kyhmyt tällä alalla), ja siksi on suosikki keskuudessa kehonrakentajat, jotka haluavat tehdä kiinteää voittoja ilman ylimääräisiä kelloja ja pillejä, tai lähellä kilpailuun.


Tämä steroidi lisää myös proteiinisynteesiä ja punasolujen määrä merkitsee sitä, että ravinteet kulkeutuvat kaikkialle elimistöön paljon tehokkaammin. Koska - tähän, BOLDEVER (Boldenone undecylenate) pystyy tekemään paljon enemmän käyttämällä pienempää määrää ruokaa, lisäämällä sen kykyä olla tehokas hormoni, jota käytetään "leikkaus" ja kehonrakentaja yrittää vähentää kaloreita, jotka tulevat muodossa kilpailun. Lisäksi kasvava määrä punasoluja aiheuttamien steroidi lisää myös hapen koko kehon, mikä antaa urheilijat ja kehon rakentajat enemmän kestävyyttä ja kykyä sietää sydän istuntoja pidemmän aikaa, mikä luonnollisesti tekee valmisteen enemmän suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat irtoa rasvaa.

Jäsenet BOLDEVER (Boldenone undecylenate) myös raportoitu jyrkkä nousu verisuonten muodostumista, mikä voi johtua myös oksidatiivisen hyödyttää Boldenone undecylenate. Kehonrakentajat käyttävät BOLDEVER (Boldenone undecylenate) on leikkaus ajan näyttävät usein pino sen suullinen steroidi kuten Stanozolole tai Oxandrolone edelleen lisätä anabolisia toimintaa säilyttäen estrogeenisiä sivuvaikutuksia kuvan.

BOLDEVER (Boldenone undecylenate) on myös ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin suotuisa keskuudessa kehonrakentajat Suomessa, jotka haluavat sisällyttää se painolastivesitankkinsa sykliä. Käyttäjät tämän steroidi usein raportoivat ruokahalun lisääntyminen ja kykyä syödä enemmän ruokaa on helppoa, kun yrittää lihoa offseason. Pehmeä luonne ja vakaat tulot saivat BOLDEVER (Boldenone undecylenate) myös tehdä erittäin tehokas niille, jotka haluavat tehdä pidempää sykli (12-20 viikkoa), jossa sillä useimmat ihmiset kiinnittävät huomiota jatkuvaan kasvuun lihasmassaa ja voimaa tänä aikana ja steroidi luottoa auttaa lihaksia säilyttää tietty, verisuonitonus koko täyteaineena.

Kehonrakentajat Suomessa etsivät koko sijoitetaan usein BOLDEVER (Boldenone undecylenate) muiden anabolisia aineita, kuten testosteroni lääkitys ja / tai kannella.Vaikutusta lääkkeen naisten Suomessa


Naiset kehonrakentajat ovat myös ihastunut tähän steroidi - koska sen pehmeä luonne ja alhainen androgeeni ominaisuuksia. Yleisin haittavaikutus Lääkkeen kasvaa libido, naiset uskovat, että lääke aiheuttaa harvoin mitään - mitään sivuvaikutuksia masculizing kun säilytetään kohtuullisen monia annoksia.

Vaikutusta lääkkeen miesten Suomi


Mies kehonrakentajat tavallisesti BOLDEVER (Boldenone undecylenate) annoksina 300-800mg tällä viikolla 8-20wks, tarkoituksesta riippuen, kun taas naiset kehonrakentajat usein annoksena 50-100 mg viikossa on erittäin tehokas hyödyt laatu pitäen sivuvaikutukset minimiin. Tämä steroidi on pitkä puoliintumisaika (7-10) päivää ja useimmiten kahdesti viikossa ylläpitää pitoisuus veressä mahdollisimman vakaana.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä