Decabol

  • 58.00€
  • Veroton: 58.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: British Dragon
  • Tuotenumero: 801
  • Aine: Nandroloni decanoate (Deca)
  • Paketti: 10ml pullo (250 mg/ml)
Määrä:

Decabol 250 (myös myydään tavaramerkeillä deka Durabolin ja Retabolil, kemiallinen nimi - 19-nortestosteroni) - anabolinen steroidi, joka on läsnä veressä jokaisen ihmisen luonnollinen osa pieniä määriä. Nandrolonin on yleisimmin myydään muotoiltuja dekanoaatti , kuin siinä muodossa phenylpropionate .

Rakenteellisesti nandroloni eroaa testosteroni ilman hiilen 19. asema (eli nimi 19-nortestosteroni), ja tämä tekee siitä samanlainen progestiineja. Koska sen progestiinin luonnetta, nandroloni muodostuu merkittävästi vähemmän androgeenistä vaikutusta verrattuna testosteroni, mutta vuorovaikutus progesteronireseptoriin liittyy useita sivuvaikutuksia.Toinen ero on, että testosteroni elimistössä vähitellen muunnetaan entsyymin 5-alfa-reduktaasin voimakas androgeeni - dihydrotestosteroni, joka on vastuussa suurimmasta kehityksen sivuvaikutuksia. Nandrolonin päinvastoin muuttuu 5-alfareduktaasin erittäin heikko androgen - dihydronandrolone käytännössä ei ole vaikutusta elimistössä eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Kuitenkin, tämä voi olla yksi syy siihen, libidon lasku kierron aikana (laskun takia veren androgen taso).

Seurauksena alhainen androgeeni toimintaa, haittavaikutuksia, kuten akne, hiustenlähtö, hiusten kasvu tuskin tapahtuu. Silti he voivat kuten minkä tahansa steroidi, mutta jos kyseessä on nandroloni se tapahtuu vain, kun suositellut annokset ylittäviä useita kertoja.

Alle alussa ja lopussa syklin käyttää ensimmäisen ja viimeisen injektion nandrolonin.Nandrolonin sykli yleensä kestää 8-10 viikkoa. Nandrolonin injektiot tehdään 1 kerran viikossa. Ottaen huomioon toiminnan ajalle - 15 päivää, ei tarvitse tehdä 2 Nandrolone injektioita viikossa. Nandrolonin suositeltava annos on 400 mg viikossa. Enintään 600 mg viikossa, mutta annosta lisätään se lisää sivuvaikutusten riskiä. Voit saada hyviä tuloksia, jos teet 2 jaksoa taukoja kohtuullisen annoksina, kuin yksi iso annos. Älä tee syklin yli 8 viikkoa ilman mitään lääkkeitä. Vihdoin sykli on käytettävä koriongonadotropiinia (voimassa 4-5 viikkoa syklin gonadotropiinikarboksipäätepeptidi injektiot suoritetaan 2 kertaa viikossa 500 IU).

Syklin jälkeen (jos ei sovellettu) gonadotropiinia annetaan standardimenetelmällä PCT.Poistaa aktiivisuus progesteroni on tarpeen sisällyttää Bromokriptiiniä (Parlodel välilehdet), sekä, koska toinen ja päättyy 2-3 viikkoa viimeisen injektion jälkeen nandrolonin.Hyväksytään 1,25 mg kahdesti päivässä. Sen sijaan, että bromokriptiini on edullista käyttää enemmän moderni lääke - Kabergoliini on 0,25 mg joka neljäs päivä koko syklin ajan, ja sen jälkeen 2-3 viikkoa. Lisäksi palauttamiseksi hypotalamus-aivolisäke-kiveksissä akseli, urheilijat otettava Clomid (klomifeeni) alusta viimeisen viikon aikana ja päättyy 2-4 viikkoa sen jälkeen, on 50-100 mg kanssa poistamalla vähitellen . Nolvadex (tamoksifeenin sitraatti) ei ole suositeltavaa, koska se lisää herkkyyttä ja laajentaa väestön progesteroni-reseptoreihin.

Voit sisällyttää Winstrol toisessa ja viime viikolla tukahduttamista prolaktiini ja vähentää Progestiiniaktiivisuus. Sen sijaan, että gonadotropiinin, testosteroni vahvistimet voidaan käyttää, mutta tämä on tehottomampi. Parhaan tehon ottaa monimutkainen Sports Nutrition lihasmassan asettaa ja noudattaa ruokavaliota joukolle lihasmassaa. Nandroloni sykli on sovittava asiantuntijan kanssa. Yhdistetty nandroloni syklit : On huomattava, että soolo nandroloni sykli on monia haittoja, kuten menetys libido, hidas toiminta, tukahduttaminen luonnollista testosteronin jne Nämä epäkohdat voidaan poistaa, jos lisäät syklin androgeeni huumeita. Nandroloni hyvin päällekkäin seuraavien lääkkeiden:Winstrol - hyvin päällekkäin tätä lääkettä, kuten on anti-progesteroni aktiivisuutta (estää kehitystä deka-Dick , lisää libidoa, vähentää gynekomastian, jne.). Testosteroni - massan raja asetettu. Tyypillisesti käytetään 200-400 mg nandroloni 1 kerran viikossa ja 250 mg1 kerran viikossa testosteronia. Sustanon - joukolle massojen kanssa 200-400 mgnandroloni 1 kerran viikossa ja 250 mg 1 kerran viikossa Sustanon . Methandrostenolone- joukolle massojen kanssa 200-400 mg nandroloni 1 kerran viikossa ja 10-20 mgmethandrostenolone päivittäin.Mahdolliset haittavaikutukset : Lisääntynyt tai alentunut libido. Men - fallinen laajentuminen, useammin erektio, inhibition kivesten toiminnan, kivesten surkastumista, oligospermia, impotenssi, krooninen priapismi, epididymiitti, virtsarakon ärtyneisyys.Naiset - klitoriksen laajentuminen, kuukautiskierron väärinkäytöksiä.

Decabol 250 tuotenimet : Zebol, Durabolin Synobol, Decabolic, Axidrol, Decaver, Nandrobolin, Pylodec, Growdeca, Cheribol, Nandronit D, Myobolin, Decatrex, Decaplex, Nandrodex, Durobolic, NPP, Newdec, Nandrolona, nandroloni, Grodec, Deca, Decabol, Nandroxyl, Therabol, Gemdec, deka-Durabolin, Nitrobol, Duraxyl, Decos, Durabol, deka-Duralin.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä