Decaprime

  • 64.00€
  • Veroton: 64.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Eminence Labs
  • Tuotenumero: 512
  • Aine: Nandroloni decanoate (Deca)
  • Paketti: 10 ampullia (200mg/ml)
Määrä:

Decaprime 300

Kukin ml sisältää 300 mg nandroloni-decaonate öljyinen liuos. Apuaineet:  Bentsyylialkoholi, farmaseuttista laatua luonnollinen öljy.
 Farmakologia


Deca Durabolin pidetään yleisesti yhtenä turvallisimmista ja tehokkaita steroids.Nandrolone käytetään yleisesti emästä steroidi aikana.Nandroloni on anabolinen steroidi, joka on sekä läsnä ihmiskehossa ja myös synteettistä materiaalia. Tasot ihmiskehossa ovat hyvin alhaiset ottaa huomioon mahdolliset merkittävät vaikutukset. Se on sivutuote, kun muiden hormonien jakautuminen kehossamme.Kaikista anabolisia steroideja, se on yksi yleisimmin käytetty steroideja urheilijoiden ja kehonrakentajat.

Se on usein myydään useita nimiä kuten Deca Durabolin tai Durabolin. Sekä synteettisiä muotoja ovat pitkiä vaikuttavia lääkkeitä.Lääke on molempia androgeeni ja anabolisia toimintaa. Kun otetaan pieninä annoksina, se on voimakas anabolinen lääkettä mutta suurina annoksina se on myös hallussaan merkittäviä androgeenisia vaikutuksia. 
Kehonrakentajat

Tämä kyky nandrolonin lisätä punasoluja on laajalti siteerattu syy parannetun fyysisen suorituskyvyn lääkkeen käytön jälkeen.

Nandrolonin hitaasti jaoteltu maksassa ja muutetaan myös estrogeeni aromataasientsyymiä. Estrogeenin ovat vastuussa aiheuttaa gynekomastia ja nesteen kertyminen. Kuitenkin, tämä muuntaminen estrogeenin vain silloin, kun suuria nandroloni käytetään.

Nandroloni käytetään usein yhdessä monien muiden hormonien, kuten klomifeeni, Anavar ja kasvuhormoni. Useimmat ihmiset sykli huumeiden kuukausittain. Näin vältetään sivuvaikutuksia ja ylläpitää kehon painoa.


Annostelu

Pidemmällä toimii nandrolonin injektio muodossa käytetään nykyään kaikki kehonrakentajat. Öljymäinen nestemäinen formulaatio olisi vain ruiskuttaa pakaroiden alueelle ja tämän sivuston olisi usein kääntää estää paise muodostumiseen. Kun suuria määriä ruiskutetaan pakarat voi olla kipua ja jatkuvaa särkyä. Suositeltu annos nandrolonin decanoate on 300-600mg / viikko. Jos ei ole havaittavissa vaikutuksia 6 kuukauden käytön, lääkkeen käyttö on lopetettava. On tärkeää tiedostaa, että kun ei ole havaittavissa vaikutuksia, kun pitkäaikainen käyttö steroidi, täytyy epäillä väärennetty formulation- joka ei ole ennenkuulumatonta.

Nandrolonin nestevalmisteet tehdä usein hajoamista ja jos tuote on värjäytynyttä tai vaikuta kokkaroituneet sitä ei tulisi käyttää.Naiset

Koska nandrolonin voi aiheuttaa virilization merkkejä kuten syventäminen ääni, liiallinen karvankasvu, akne, laajentuminen klitoris ja kuukautiskierron väärinkäytöksiä, tämä lääke tulisi välttää. Monet sivuvaikutuksia nandrolonin katoaa kun lääke lopetetaan, mutta masculanizing ominaisuudet eivät ole aina palautuvia. Annos on naisilla noin 300mg / viikossa. Naaraat tulee pysyä pienellä annoksella välttää kehittämiseen virilizing vaikutuksia.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä