Dianabol 20

  • 46.75€
  • Veroton: 46.75€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 711
  • Aine: Methandienone suun kautta (Dianabol)
  • Paketti: 20 mg (100 pillereitä)
Määrä:

Yleistietoa

Dianabol mukaan WFN Pharma on suullinen steroidi, joka sisältää 20 mg hormonin methandrostenolone.
Tunnetaan myös nimellä "D-Bol," Dianabol on suosituin nimi tälle steroidi kehonrakentajat. D-Bol on hyvitetään on toinen anabolinen steroidi koskaan luotu, jossa ensimmäinen on testosteroni. Tämä steroidi on suosituin suullisen, että on. Dianabol tabletit tai pillerit ovat suosittuja niille uusia anabolisia aineita, koska miten nopeasti se saadaan hyötyä massaa ja voimaa.


Koska sen nopea vaikutuksia elimistössä, Methandienone (tunnetaan myös nimellä methandrostenolone) tekee suuri "lentävän lähdön" mihin tahansa syklin. Kehonrakentajat ottaa lääkkeen alussa sykli alkaa nähdä tulokset välittömästi, odottaessaan hitaammin esterit ruiskeena anabolics alkaa voimaan. Käyttäjille tämän steroidi Tanska kertovat usein merkittävästi parantaa voimaa ja lihasmassaa. D-Bol on tunnettu myös kovaa "pumppu", että se antaa lihaksia harjoituksen aikana. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se merkittävästi lisää proteiinisynteesiä ja typen lihassoluissa.

Milligramma milligrammaa, on Methandienone pidetään yhtenä vahvimmista anabolisten orals käytettävissä kehonrakentajat. On tärkeää huomata, että jotkut eivät kärsivät estrogeenin liittyviä ongelmia käyttämällä Dianabol pillereitä ja muut lisät, kuten paisunut ja joskus "gyno" (kehittäminen naisten kudoksen nännien miehillä johtaa houkuttele ja usein kivuliaita kyhmyjä tällä alalla ). Tämän vuoksi kehonrakentajat käyttävät mieluummin estrogeenin estäjä kuten anastrotsoli tai tamoksifeenin ollessaan tämän steroidi. Kuten monet muut orals, methandrostenolone on C 17-alfa-alkyloidun yhdisteen, ja näin ollen voi olla mahdollisesti myrkyllisiä maksassa. On suositeltavaa, että kehonrakentajat käyttää anabolisia myös sisällyttää maksan suoja heidän päivittäin täydentää hoito, ja että he pitävät annokset tätä voimakas lääkkeen kohtuullisen monia ja yrittää rajoittaa jakson kesto 10 viikkoa tai vähemmän. Dianabol voi tehdä suuri lisäksi kaikki sykli, ja se on yleisesti pinota ja kaikki ruiskeena steroidit.

Annostus

Kuten aiemmin mainittiin, Dianabol tablettia tehdä loistavan alun tahansa syklin, mutta se on myös tärkeää huomata, että kehonrakentajat usein käyttävät sitä "silta" jaksojen välissä ja keinona toipuminen sykli. Tässä Dianabol tehdään pieni annos (10mgs yksi päivä) PCT tai syklien välillä pitää androgeenitason korkea ja säilyttää lujuuden ja massa, kun taas kehon testosteronitasoja voidaan kierrättää.

-Bol pillereitä ja tabletteja ei ole kovin suosittu steroidi keskuudessa naisten painatus, koska se tosiasia, että se on hyvin todennäköisesti aiheuttaa kovia sivuvaikutuksia masculizing. Miehillä tyypillisesti käyttää dianabol annosvälillä 25-100mgs päivässä ajaksi 4-10wks, ja 10mgs päivä siltana tai PCT varten niin kauan kuin se on tarpeen.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä