Induject-250 (vial)

 • 50.15€
 • Veroton: 50.15€
 • Saatavuus:Varastossa
 • Merkki: Alpha Pharma
 • Tuotenumero: 573
 • Aine: Sustanon 250 (Testosteroni mix)
 • Paketti: 10ml pullo (250 mg/ml)
Määrä:

Seosta, jossa oli neljä eri versioita esteröity testosteroni tietyssä osassa tunnetaan parhaiten Sustanon 250 (kehittänyt ja valmistanut Organon). Se sisältää:

 • 30 mg testosteronia propionaatti,
 • 60 mg testosteronia
 • fenyylipropionaatti
 • 60 mg testosteronia isocaproate
 • 100 mg testosteronidekanoaattia

Ajatus yhdistää kaikki nämä eri testosteroniesterien on saada aikaan lääke, joka perustuu testosteroni, joka antaa käyttäjälle välittömät vaikutukset johtuvat nopean vapautumisen testosteronipropionaattia esterin, jota seuraa hitaampi ja pitkäaikaisen vapautumisen muut esterit. Lisäksi etuna on se, että seos ei edellytä tällaista usein toistuvaa antamista, kuten testosteroni propionaatti. Sustanon 250 kokonaisuudessaan on suunniteltu tarjoamaan plasman testosteronitasoja 24-48 tuntia antamisen jälkeen. Tämän ajan jälkeen, plasman testosteronitasoja 21 päivä kasvaa, koska enää esteröidyt testosteroni seoksessa. Sustanon 250 on luultavasti yksi suosituimmista testosteronivalmisteita. Lähinnä siksi väärinkäsitykset Sustanon 250 on tehokkaampaa kuin yksittäisten esteröityjä muotoja, testosteroni, mikä ei ole totta. Esterit liittyy erilaisia ​​anabolisia steroideja vaikuta vain biologinen puoliintumisaika ja vapauttaa puoliintumisaika riippumatta anabolisten steroidien, joihin ne ovat liittyneet. Todellinen ja tärkein syy sen suosio keskuudessa urheilijoiden varsin suuri määrä ainetta rahalle. Seosta, jossa on neljä erilaista testosteronin esterit on hyvää vastinetta rahoille verrattuna ostaa yksittäisiä testosteroniestereistä.Annostus Induject 250 kehonrakennus

Aloittelijat käytettiin annoksia 300-500 mg viikossa, mikä on tavanomainen annos aloittelijalle muihin testosteroni parannuskeinoja. Tämä annos olisi tuottaa dramaattinen nousu jopa alapäässä annoksen. Kokeneet käyttäjät yleensä edistynyt hyvin annoksina 500-750 mg viikossa. Kokeneet käyttäjät tekevät suurta edistystä samalla annoksella kuin keskitason käyttäjille, ja harvoin täytyy nousta yli tämän määrän. Oli miten oli, kokeneet käyttäjät tapana käyttää Sustanon 250 500-1000 mg viikossa. Detektioaika Sustanon-250 vuoksi pitkän esterit sisältävät vähintään 120 päivä.


Induject 250 Sivuvaikutukset

Seos testosteroni edellyttää vaikutuksia entsyymin aromataasi kehossa seuraavilta osin sivuvaikutuksia Sustanon-250 sivuvaikutuksia estrogeenin. Määrä aromatization liittyy suoraan määrää aine, jota käytetään, ja annosten kasvaessa aromatization on korkeampi. Estrogeenisiä sivuvaikutuksia ovat: liiallista veden säilyttämisen ja turvotus, korkea verenpaine (esimerkiksi, joka johtuu nesteen kertymistä elimistöön), kiihtyi rasvan kertymistä ja gynekomastiaa. Sivuvaikutuksia estrogeeni voidaan vähentää, tai poistaa, avulla aromataasi-inhibiittorit tai SERM: (valikoiva estrogeenireseptorin modulaattorit ovat:. Androgeenisia vaikutuksia ovat lisääntynyt eritys tali (rasvainen iho), akne (muodossa lisääntyneestä erityksestä tali), karvoituksen kasvua, ja lisääntynyt riski aiheuttaa miesten kaljuuntuminen (MPB) henkilöillä, joilla on geneettinen taipumus.

Anaboliset / androgeeni steroideja voi olla vahingollisia vaikutuksia veren kolesterolitasoa. Tämä sisältää suuntaus vähentää HDL (hyvä) kolesteroli ja lisätä LDL (paha) kolesteroli.

Kaikki anabolisia steroideja on kyky tukahduttaa tai sammuttaa luonnollista endogeenisen testosteronin tuotantoa elimistössä, ja Sustanon 250 ei ole poikkeus. Päättymisen jälkeen sykli, se on erittäin suositeltavaa käyttää asianmukaista PCT (post syklin hoito).

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä