Letromina

  • 51.18€
  • Veroton: 51.18€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 568
  • Aine: Letrozole
  • Paketti: 2,5 mg (50 pillereitä)
Määrä:

Yleistietoa

Letromina (Letrozole) Alpha-Pharma Healthcare. Basic Letromina (Letrozole) on lääke, joka on kehitetty rintasyövän vastaisia ​​estämällä aromatization. Letromina (Letrozole) käytetään yleensä osana aggressiivinen hoito postmenopausaalisilla naisilla, torjua ja kääntää leviäminen rintasyövän jälkeen muiden hoitojen epäonnistuttua.

Letromina (Letrozole) myös ja erityisesti kiinnostaa erityisesti kehonrakentajat ja urheilijat. Ensin todettiin, että alentaa estrogeenitaso on 98% tai enemmän. Tämä on tietenkin valtava kiinnostus kehonrakentajat. Todellakin, vähemmän estrogeenia elimistössä poistaa sivuvaikutuksia steroidien, kuten nesteen kertyminen, gynekomastia, ja akne. Tämä tekee Letrotsoli anti-estrogeeni markkinoiden paras, jopa erittäin vaikeaa jaksoissa. Lisäksi, jos teet kehonrakennus kilpailuissa Letromina (Letrozole) auttaa on kuiva ja poikkijuovaisten lihasten.
Annostus Letromina (letrotsoli)

Tehokkaalla annoksella Letromina (Letrozole) 2,5-5 mg päivässä. Jos ylität tämän annoksen, voi olla riski sukupuolivietin menetys. Enemmän, jos pidät estrogeenitaso liian alhainen liian kauan päädyt heikentää immuunijärjestelmää. On huomattava, että Letromina (Letrotsoli), voidaan myös käyttää jälkeisen ajan hoidon korotuksella. Itse asiassa Letromina (Letrozole) lisää LH: n ja FSH: n (jotka ovat hormoneja, jotka lisäävät kivekset tuottamaan enemmän testosteronia)

Letrotsoli on 2-5 kertaa suurempi kuin anastrotsolin (Arimidex) ja kohteita lomtemps kehossa, mutta kestää jonkin aikaa aloittaa. Sinun täytyy ottaa Letromina (Letrozole) 60 päivää saavuttaa tasapaino veren plasmassa. Vieläkin vaikuttava, Letromina (Letrozole) vähentää tai poistaa olemassa gynekomastia takaisin!Letromina (Letrozole) Sivuvaikutukset

Lopuksi Letromina (Letrozole) on täydellinen antiestrogeeni, joka suojaa aikana ja rekonstruoinnin jälkeen prosessi; se poistaa kielteisiä vaikutuksia steroidien kaikkien tarjoamalla esteettistä etua laadukkaita lihasten.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä