Masteron 100

  • 72.78€
  • Veroton: 72.78€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 700
  • Aine: Drostanolone propionaatti (Masteron)
  • Paketti: 10 ampullia (100mg/ml)
Määrä:

Yleiset nimet

Masteril, Metormon, Masteron, Masterid, Mastisol, Permastril, Drolban, drostanolone propionaatti, Mastabol 100, Dromastanolone Di-propionaatti.


Huumeiden Kuvaus

Läpinäkyvä öljymäinen liuos, jossa oli vaaleankeltainen tai keltainen muste, joka sisältää ominainen haju.


Masteron 100 Kokoonpano

1 ml liuosta sisältää:

Tehoaineen Drostanolone Di-propionaatti 100 mg


Ruiskeena steroidi, johdannainen dihydrotestosteroni vahvojen androgeeni toimintaa, joka tarjoaa lihaksikas tiheys ja kovuus. Lääke on ominaisuus varmistaa positiivinen typpitase ihmisille ja proteiinisynteesiä. Sen tarkoituksena on tarjota lisää voimaa ja pitää rasvaa vakaina. Tämä on myös maltillinen anabolinen vaikutus.


terapeuttinen indikaatio

Masteron kliinisen ja lääketieteellisen käytön todettiin olevan ensisijaisesti hoitoon naisten rintasyövän, usein yksi viimeisistä mahdollisuuksista keinona hoitoon muun ensimmäisen ja toisen linjan hoidot ovat epäonnistuneet.Annostus (miehet)

400-600 mg viikossa


Annostus (naiset)

100 mg viikossa


Active Life

8 päivääSivuvaikutukset Masteron 100

Rasvainen iho, akne, kehon ja kasvojen karvoitus, aggressiivisuutta ja siihen liittyvät ongelmat pattern mies kaljuuntuminen, mielialan vaihtelut, aggressiivista käyttäytymistä ja tyypillisiä allergisia reaktioita. Naisten on käytettävä pienempää annosta välttää tällaisia ​​vaikutuksia äänen madaltuminen ja lisääntynyt karvoitus.


Masteron 100 Vasta / varotoimet

Ei suositella, jos yliherkkyyttä lääkkeelle tai allergisia reaktioita. Ei saa käyttää miesten rintasyöpä, raskaana tai jotka epäillään olevan yksilöitä tiedetään alkuun yliherkkiä tälle aineelle Tanskassa, miehiä tai epäillään olevan eturauhasen syöpä, joilla on vaikea maksan, sydämen tai munuaisten sairaus. Urokset neuvotaan hakeutumaan lääkäriin, jos jatkuva tai usein erektio. Naaraat pitäisi myös tehdä niin, kun kyseessä on viljelty kasvojen hiukset, muutokset kuukautiskierron aikana, akne ja käheyttä.


yliannos

Ei ole olemassa kirjata yliannostustapauksia.


Sykli Masteron 100 Tulokset
Kesto sykli: 6-10 viikkoa. Lääkeaine voidaan yhdistää stanotsololi, Parabolan, Primobolan, Oxandrolon Testosterona ja P saada suuria lihasten voitot, sekä Trenboxyl 100 asetaatti ja testosteroni tuotteiden leikkaus ajan.


paketti esittely

10 ml: n astia (100 mg / ml)


varastointi

Ollakseen Säilytä kuivassa paikassa, valolta suojattuna, lämpötilassa 15-25 ° C Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä