Masteron 200

  • 99.43€
  • Veroton: 99.43€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 715
  • Aine: Drostanolonienantaatti (Masteron)
  • Paketti: 10 ampullia (200mg/ml)
Määrä:

MASTERON 200 (DROSTANOLONIENANTAATTI)

YLEISIMMÄT NIMET: Masteron, Mastabol, Mastabolic, Mastebolin, Mast, Drostanoloni, Drostanolonienantaatti, Dromostanolone.

 

Kaupassamme myynnissä oleva Masteron 200 on injektoitava anabolinen steroidi, jonka vaikuttava aine on Drostanolonienantaatti. Koska Drostanoloni on dihydrotestosteronin johdannainen, se omaa vahvan androgeenisen aktiivisuuden yhdistettynä kohtalaisiin anabolisiin ominaisuuksiin. Masteron on kuitenkin adrenergisten reseptorien kanssa heikosti vuorovaikuttava steroidi eikä se pysty aromatisoimaan. Tämä tekee siitä paitsi tehokkaan, myös melko turvallisen steroidin miehen keholle.

 

Kun puhutaan Masteronin vaikutuksista, sillä on niitä todella paljon. Urheilijoille tärkeimmät ominaisuudet ovat tietenkin sen kyky lisätä voimaominaisuuksia, vahvistaa kehon lipolyysiprosesseja sekä tehdä lihaksista selkeästi erottuvia. Se on oleellinen steroidi, jota kehonrakentajat käyttävät, kun halutaan saavuttaa kovat ja terävät lihakset. Kilpailua edeltävissä tai sesongin ulkopuolelle sijoittuvissa ohjelmissa on yleistä hankkia uusia lihaksia, samalla kun ylläpidetään aiemmin saavutettua lihasmassaa sekä pyritään pitämään kehon rasvan määrä alhaisena. Tästä syystä kehonrakentajat käyttävätkin sitä usein cuttaus jaksojen aikana
ANNOSTUS

Suositeltu kerta-annos Masteronille on 100 milligrammaa. Kun puhutaan viikoittaisesta annoksesta, annoksen tulisi olla 300-500 milligrammaa. Seitsemän päivän jakson aikana tulee tehdä 1-2 injektiota. Jakson kesto on kuudesta kahdeksaan viikkoon.

 

Jos omaat riittävästi kokemusta lääkeaineiden käytöstä, suosittelemme kehonrakennukseen yhdistelmäsyklejä. Niiden avulla pystytään saamaan maksimaalinen hyöty anabolisten steroidien käytöstä, samalla kun vähennetään terveyteen kohdistuvia riskejä. Masteronin yhdistelmäkäytössä on useita eri vaihtoehtoja. Vaikka Masteron sopii hyvin käytettäväksi minkä tahansa AAS:n kanssa, yksi suosituimmista tavoista on yhdistää Masteron ja testosteronienantaatti. Masteron voidaan ottaa myös käyttöön massan kasvattamiseen suunnitelluissa sykleissä tulosten laadun parantamiseksi.

 

Muista syklin jälkeen suorittaa myös PCT (syklin jälkeinen hoito) Tamoksifeenilla tai Clomidilla.

 

 

SIVUVAIKUTUKSET

 

Vaikka Masteronia pidetäänkin turvallisena anabolisena steroidina, on sivuvaikutusten riski kuitenkin olemassa. Estrogeenisten sivuvaikutusten syntyminen on mahdollista estää, koska steroidin aktiivinen komponentti ei pysty vuorovaikuttamaan aromataasin kanssa. Androgeeniset negatiiviset vaikutukset ovat puolestaan mahdollisia. Useimmiten ne ilmenevät kuitenkin vain suuria annoksia käytettäessä tai ne johtuvat urheilijan genetiikasta.

Mahdollisia sivuvaikutuksia ovat: virilisaatio naisilla (äänen madaltuminen sekä lisääntynyt karvankasvu), kehon karvojen menetys, eturauhasen liikakasvu, kasvanut aggressio, vaarallinen kolesteroli, korkea verenpaine, akne ja maksavaurio.

 

 

MASTERONIN OSTAMINEN SUOMESSA

Kauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkosta. Löydät valikoimastamme vain Masteron 200:n kaltaisia korkealuokkaisia tuotteita. Apteekkimme tarjoaa alan huippumerkit halvimmalla hinnalla toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä