NPP 150

  • 55.44€
  • Veroton: 55.44€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 716
  • Aine: Nandroloni phenylpropionate (NPP)
  • Paketti: 10 ampullia (150mg/ml)
Määrä:

Yleistietoa

NPP 150 Dragon Pharma on ruiskeena steroidi sisältää 150mgs millilitrassa hormonin nandrolonin fenyylipropionaatti.
NPP 150 ovat erittäin lyhytvaikutteinen ja siksi mahdollistaa yhdisteen olla pois kehon hyvin nopeasti. Tämä tekee steroidi parempi vaihtoehto kuin Deca testattu kehonrakentajat ja urheilijat. Käyttäjät tyypillisesti annoksen jälkeen joka toinen päivä, kun käytät tätä lääkettä pitää veren lisääntynyt ja vakaa.
Durabolin, kuten sitä usein kutsutaan, on yksi suosituimmista steroidit käytetty kehonrakentajat tänään. Durabolin on alhainen androgeeni steroidi korkea anabolinen vaikutus. Se aromatize suurina annoksina, mutta ei nopeudella testosteronia. Progesteroni kertyminen on yksi sivuvaikutus, että jotkut on ongelmia jopa käyttäjät raportoivat, että ongelma ei ole niin huono tämän esterin koska se on deka. Käyttäjät herkkiä näihin kysymyksiin voi halutessaan lisätä Cabaser tai Dostinex niiden aikana.NPP 150 voidaan käyttää leikkaus- tai täyteaineena. Kehonrakentajat usein pino sen testosteronin yksi yleisimmistä ja tehokas täyteaineena sykliä. Durabolin / winstrol pino on myös hyvin suosittu. Uskotaan, että Winstrol auttaa estämään progesteronin kertyminen taas Durabolin Heips yhteismarkkinoille ongelmista on kärsivät vaikka Winstrol. Yhteinen helpotusta ja parantavan Durabolin tarjoavat on yksi tärkeimmistä syistä on tullut hyvin suosittu steroidi kehonrakentajat. Androgeeni haittavaikutuksia ovat tyypillisesti ole ongelma NPP 150 (nandroloni fenyylipropionaatti), niin kauan kuin annokset pidetään kohtuullisissa rajoissa.

Kehonrakentajat käyttävät tätä ainetta itse joskus ilmoittaa menetys libido, joten on suositeltavaa, että käytät ainakin pieni annos testosteronia tai jopa korkea androgeenisesti kuten Proviron estää tämän ongelman.
Naiset kehonrakentajat ovat myös ihastunut tämän aineen, kun se on lievä androgeeni luonto tekevät siitä turvallisen steroidin heitä käyttämään ilman pelkoa masculizing sivuvaikutuksia. Durabolin sammuttaa elimistön kykyä tehdä se on luonnollista testosteronin siksi suositellaan asianmukaisen PCT jälkeen ajan tämän lääkkeen.Annostus NPP 150

Mies kehonrakentajat käyttävät usein NPP 150 annoksilla 400-600mgs viikossa 8-12 viikon ajan.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä