Oxa-Max

  • 94.89€
  • Veroton: 94.89€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 523a
  • Aine: Oxandrolone (Anavar)
  • Paketti: 10 mg (100 pillereitä)
Määrä:

Yleistietoa

OXA-MAX on osoittanut, että oxandrolone, kun otetaan kohtuullisella annoksilla, on harvoin mitään sivuvaikutuksia. Oxandrolone on kehitetty erityisesti naisten ja lasten ja on yksi harvoista steroideja, joka ei aiheuta aikaisin kasvuhäiriöt lapsilla, koska ne eivät sulje kasvulevyissä ennenaikaisesti. Oxandrolone aiheuttaa, jos ollenkaan, erittäin kevyt virilization oireita. Tämä ominaisuus tekee Oxandrolone suosi keino naisurheilijoiden koska masculinizing esiintyy äärimmäisen harvoin päiväannoksena 10-15 mg.
Kehonrakentajat ja Powerlifters, erityisesti, kuten Oxandrolone kolmesta syystä.

Oxandrolone aiheuttaa vahvaa vahvistaminen stimulaatio phosphocreatine lihassolujen erottamatta neste (vesi) nivelissä ja lihaksissa. Joten jos etsit pitää paino pois, voit hyötyä niin saat vahvempi ilman lihoo.

Tässä yhteydessä maustettu missään annoksen. Oxandrolone on yksi harvoista steroidit, joita ei aromatize estrogeenin. Tämä ominaisuus on useita etuja urheilijoille. Oxandrolone lihas järjestelmä ei saa tyypillinen vesipitoinen ulkonäkö kuten monet steroidit, joten se on erittäin mielenkiintoinen aikana Contest Prep esimerkiksi.


Oxandrolone itsessään erittäin suurina annoksina ei vaikuta elimistön testosteronin tuotantoa. Oltava selkeä: Oxandrolone ei tukahduttaa elimistön hormonin tuotantoa. Tämä erikoisuus oxandrolone voidaan selittää sillä, että ainetta ei ole muunnettu estrogeenia. Oxandrolone (Anavar), kun sitä annetaan tavallisia miehiä suurina annoksina, vähentää ei siemennesteen määrä tai laskenta eikä sitä voi muuntaa estrogeenin (maustettu).
Tabletit otetaan yleensä kaksi tai kolme kertaa päivässä aterioiden jälkeen, niin että optimaalisen imeytymisen ainetta on varmistettu. Ne, jotka saavat jo keskusteltu vatsakivut, kun otetaan Oxandrolone on parempi lisätä tablettien yhdestä kahteen tuntia aterian jälkeen tai siirtyminen toiseen yhdiste.


OXA-MAX (oxandrolone) Bivirkninger

Koska Oxandrolone on vain lievästi myrkyllisiä ja yleensä osoittaa vähän sivuvaikutuksia, useat urheilijat käyttävät niitä pidemmällä aikavälillä. Kuitenkin Oxandrolone Danmark ei pitäisi ottaa useita peräkkäisen kuukauden ajan, koska, kuten lähes kaikki suun kautta steroideja se on myrkyllistä maksassa. Oxandrolone on ihmelääke, joka on hyvin monipuolinen riippuen kohteesta urheilijan. Naiset, jotka reagoivat herkästi saannin anabolisten steroidien saavuttaa hyviä tuloksia, kun yhdistetään Oxandrolone / Primobolan välilehdet ja / tai Klenbuteroli ilman kärsivät tavallista Virilisierungssymptomen. Naiset, korkeintaan 6 tablettia päivässä muuten androgeeni haittavaikutuksia aiheuttamia kuten akne, voi esiintyä liikakasvua tai kasvua kehon karvat, matalalla äänellä, klitoris.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä