Parabolan 100

  • 116.85€
  • Veroton: 116.85€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 706
  • Aine: Trenboloniheksahydrobentsyylikarbonaatti
  • Paketti: 10ml pullo (100mg/ml)
Määrä:

PARABOLAN 100

YLEISIMMÄT NIMET: Parabolan, Tren Hex, Tren Hexa.

Kaupassamme myynnissä oleva Dragon Pharman valmistama Parabolan 100 on injektoitava steroidi, joka sisältää 100 mg millilitrassa Trenboloniheksahydrobentsyylikarbonaatti-hormonia. Enantaattiesterin kanssa verratessa nämä esterit ovat hyvin samankaltaisia vapautumisaikansa puolesta. Kehonrakentajat pitävät yleensä sopivana annostusta kahdesti viikossa pitääkseen veriarvot tasaisina.

 

Lyhyesti kerrottuna Parabolan on yksi tehokkaimmista kehonrakentajien nykypäivänä käyttämistä steroideista. Tren Hex, kuten tätä ainetta usein kuulee nimitettävän, on anabolisesti että androgeenisesti hyvin aktiivista. Sitä ei ole aromatisoitu kemiallisesti joten se aiheuttaa estrogeenin kertymistä. Tämä yhdistettynä sen korkeisiin androgeenisiin vaikutuksiin, tekee sen avustuksella hankitusta lihasmassasta hyvin korkealaatuista ja selkeästi erottuvaa.

 

Parabolanista kirjoitetuissa käyttäjäarvosteluissa kerrotaan usein sen uskomattomilta tuntuvista vaikutuksista voiman ja laadukkaan lihasmassan lisäämisessä sekä siitä miten nesteet ja rasvat tuntuvat suorastaan “sulavan” pois kehosta. Saadakseen käsityksen siitä kuinka tehokas tämä hormoni on lihasten rakentajana, on hyvä laittaa merkille, että Testosteronin, joka myös on tehokas steroidi, anabolinen arvo on 100 kun taas Trenbolonin arvo on 500! Lääke on myös tehokas apu rasvanpoltossa ja monet kehonrakentajat väittävätkin, että keho jatkaa hyvin nopeaa rasvan menettämistä vaikka ruokavalio ei olisikaan kovin puhdasta.

PARABOLANIN ANNOSTUS KEHONRAKENNUKSESSA

Periaatteessa viikkoannos kokeneille käyttäjille on 100 mg ja 300 mg väliltä. Nämä annokset on tarkoitettu vain paljon kokemusta omaaville urheilijoille eikä aloittelijoille. Syklin tulisi kestää neljästä kymmeneen viikkoa. Useimmiten syklin kestää kuitenkin 8 viikkoa, injektioiden tiheyden ollessa maksimissaan 1-3 kertaa viikossa.

Tämä lääkeaine jo yksinään käytettynä mahdollistaa hyvät tulokset sykleissä, jotka on suunniteltu lihasten ja fyysisen kunnon kasvattamiseen. Tästä riippumatta urheilijat kuitenkin yhdistävät tämän steroidin usein Metenolonienantaatin (Primobolan) tai Stanotsololin (Winstrol) kanssa sykleissä, jotka on suunniteltu korkealaatuisen massan kasvattamiseen ja Metandienonin (Dianabol) kanssa sykleissä jotka on suunniteltu massan määrän lisäämiseen.

 

PARABOLANIN SIVUVAIKUTUKSET

 

Tren voi aiheuttaa kaikkia tavallisista androgeenisistä sivuvaikutuksista. Useat käyttäjät ovat myös raportoineet hallitsemattomasta hikoilusta tämän lääkeaineen käytön aikana. Tämän ongelman torjumiseksi on suositeltavaa, että käyttäjät yrittävät pitää veriarvonsa mahdollisimman vakaina ja pysyttelevät kohtuullisen annosalueen sisällä. Vaikka tämä steroidi voi muuttua estrogeeniksi, joillakin käyttäjillä on ongelmia progesteroniin liittyvien sivuvaikutusten kanssa, jotka ovat samanlaisia muiden tuotteiden, kuten Deca Durabolin, kanssa. Käyttäjät, jotka ovat herkkiä näille ongelmille, saattavat haluta lisätä Kabergoliinia sykliinsä.

 

On tärkeää huomata, että tämän lääkeaineen käyttö sammuttaa hyvin nopeasti kehon luonnollisen testosteronituotannon, joten syklin lopussa on suoritettava oikeaoppinen hoito.

 

PARABOLANIN OSTAMINEN SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkossa. Valikoimastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, kuten Parabolan 100. Apteekkimme tarjoaa huippumerkit halvimmilla hinnoilla ja Suomeen toimitettuna. Täydellinen asiakastyytyväisyys on tavoitteemme!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä