Primobolan 100

  • 119.41€
  • Veroton: 119.41€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 705
  • Aine: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
  • Paketti: 10 ampullia (100mg/ml)
Määrä:

Yleiset nimet

Primoxyl, Primobol, Primobolan, Primodex, Primo, Primotrex, Primoplex, Alphabolin, Primobolic, Primo Test, Primobolan Depot, Primabolan.


Huumeiden Kuvaus

Läpinäkyvä öljymäinen liuos, jossa oli vaaleankeltainen tai keltainen muste, joka sisältää ominainen haju.


Primobolan 100 Kokoonpano

1 ml liuosta sisältää:

Vaikuttava aine on Methenolone Enanthate 100 mg

Dihydrotestosteroni perustuu anabolisten steroidien on alhainen androgeeni ja estrogeenisiä ominaisuuksia. Käytetty leikkaus ajan ja vähäkalorinen ruokavalio. Lääke ei aromatize ja pidetään hyvänä rasvanpolttaja, koska sen suuri kapasiteetti sitoutumisesta androgeenireseptoreiden.Terapeuttinen indikaatio

Käytettäväksi hoidossa proteiinisynteesiä tauti, kun kyseessä on trauma, mukaan lukien palovammoja säteilytyksen jälkeen tartuntataudit, lihasdystrofia, osteoporoosi, negatiivinen typpitasapaino joissakin tapauksissa anemia. Auttaa kasvu DNA ja RNA-synteesin.


Annostus (miehet)

75 -150 mg vuorokaudessa


Annostus (naiset)

30-60 mg vuorokaudessa


Active Life

4-6 tuntia


Primobolan 100 Sivuvaikutukset

Virilization vaikutuksia, kun niitä suurina annoksina: hiustenlähtö pitkäaikaisessa käytössä, rasvainen iho, akne ja kasvun kasvojen / body hiusten miehillä, epäsäännölliset kuukautiset ja klitoriksen laajentumista naisilla. Muita haittavaikutuksia: ateroskleroosi, perifeerinen turvotus, maksan vajaatoiminta, muutokset veriarvot ja luukipu.


Primobolan 100 Vasta / varotoimet

Ei suositella, jos yliherkkyyttä huumetta, eturauhassyöpä, miesten rintasyöpä, rintasyöpä naisilla hyperkalsemiaan, vakava ateroskleroosi, nefroottinen oireyhtymä, akuutti ja krooninen maksasairaus, mukaan lukien alkoholittomat munuaistulehdus, raskauden ja imetyksen aikana. Vaatii jatkuvaa seurantavälinein kolesterolia.


Yliannos

Ei ole olemassa kirjata yliannostustapauksia.


Keskimääräinen Primobol sykli on välillä 6 ja 12 viikko, usein sykli voidaan pidentää enintään 20 viikko. Lääke voidaan pinota yhdisteiden kanssa, jotka Halo ja Test Trenboxyl Enanthate alitti ja laihduttaminen faasi ja Stanoxyl, Oxandrolone, Nandrolona D tai Anapolon steroideja aikana cyle.


Paketti esittely

10 ml: n astia (100 mg / ml)


Varastointi

Ollakseen Säilytä kuivassa paikassa, valolta suojattuna, lämpötilassa 15-25 ° C Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä