Propionat 100

  • 39.95€
  • Veroton: 39.95€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 702
  • Aine: Testosteroni propionaatti
  • Paketti: 10 ampullia (100mg/ml)
Määrä:

Yleistietoa

Propionaatti 100 Dragon Pharma on ruiskeena steroidi, joka sisältää testosteronia propionaatti valmisteissa 100mgs millilitrassa.
Propionaattiesterinä on paljon nopeammin toimii (2-3 päivää) kuin Enathate tai cypionate, ja vaatii siten useammin injektio aikataulu, kuten joka päivä tai joka toinen päivä, jotta veren mahdollisimman vakaana. Tämän etuna on, kuitenkin, että steroidi voidaan poistaa kehosta paljon nopeammin lakkaa käytön jälkeen, joten se on edullisempi vaihtoehto urheilijoille testattu. Joissakin painatus väittää myös, että propionaatti taipumus aiheuttaa paljon vähemmän estrogeenia liittyviä haittavaikutuksia, kuten paisunut kuin muut esterit tämän tehokkaan hormoni.


Testosteroni on yleisin anabolisten hormonien ja pidetään myös alkeellisinta. Tämän vuoksi kehonrakentajat usein pitävät sitä pohjan steroidi lähes kaikissa jaksoissa. Testosteroni on sekä anabolisia ja androgeeni luonnossa. Käyttäjille tämän steroidi huomaa dramaattinen voitto lihasten kokoa ja voimaa, ja yleinen hyvänolon tunnetta ja lisää libidoa ja sukupuolen asemaan.


Testosteroni aromatizes erittäin helposti ja siksi estrogeeni rakenne ja sivuvaikutukset voivat olla ongelma käyttäjien herkkiä näiden ongelmien tai ne valitsevat käyttää korkea annos tätä yhdistettä. Siksi, kun käyttö testosteronia, kehon rakentajia usein valitsevat sisällyttää anti-estrogeeni, kuten anastrotsoli, Proviron, tamoksifeenin pitää estrogeenin liittyviä haittavaikutuksia minimiin. Erittäin herkkä käyttäjille tai käyttäjien käyttää hyvin suuria annoksia (800-1200mgs) voisi todeta, että voimakkaampi antiestrogeenit kuten Letrotsoli tai Eksemestaania sopii paremmin. Androgeeni haittavaikutuksia, kuten rasvainen iho on myös mahdollista, samanaikaisesti testosteroni.


Cycle propionaatti 100

Painatus haluavat irtotavarana, usein pino propionaatti 100 muita steroideja kuten deka ja / tai Boldenone, sekä suun kautta yhdisteen, kuten metaanin tai Oxy.

Testosteronin käytöstä nopeasti sulkea kehon luonnollista hormonin, jolloin asianmukainen PCT suunnitelma välttämätöntä palauttaa kehon luonnollinen funktio ja ylläpitää voitot mahdollisimman käytön jälkeen steroidi on lopetettu. Syklillä lopussa, kehonrakentajat usein haluavat käyttää yhdistelmää Clomid, tamoksifeenin ja HCG ajaksi 3-4wks palauttaa aivolisäkkeen ja kivesten toiminta nopeasti ja tehokkaasti.
Naisten painatus usein testosteronin rakentaa massa, vaikka tietysti annos on huomattavasti vähemmän kuin mitä miehet käyttäisivät koska mahdollisuus masculizing sivuvaikutuksia.Käyttö ja annostus

Miespuolinen kehonrakentaja annos propionaatti 100 on tyypillisesti 400-1200mg viikolla alueella ja jakson kesto olisi 8-20 viikkoa, riippuen tietenkin tavoitteista urheilija. Naiset yleensä nähdä toivottavia tuloksia annoksia 50-100mgs viikolla.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä