Propionat 100

  • 46.08€
  • Veroton: 46.08€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 702
  • Aine: Testosteroni propionaatti
  • Paketti: 10 ampullia (100mg/ml)
Määrä:

PROPIONAT 100

YLEISIMMÄT NIMET: Testosteronipropionaatti, Testosteroniprop, Testprop.

 

Propionat 100 on Dragon Pharman valmistama injektoitava steroidi, joka sisältää testosteronipropionaattia 100 mg per millilitra. Propionaattiesteri toimii paljon nopeammin (2-3 päivässä) kuin Enantaatti tai Sypionaatti ja vaatii tästä syystä tiheämmän injektioaikataulun, kuten päivittäin tai joka toinen päivä, jotta veriarvot saadaan pysymään mahdollisimman vakaina. Tämän etuna on se, että steroidi poistuu elimistöstä paljon nopeammin myös käytön lopettamisen jälkeen mikä tekee sen käytöstä edullisempaa. Jotkut käyttäjistä kertovat myös, että propionaatilla olisi taipumus aiheuttaa paljon vähemmän estrogeeniin liittyviä sivuvaikutuksia kuten turvotusta, vertaillessa vaikutuksia tämän tehokkaan hormonin muihin estereihin.

TESTOSTERONIPROPIONAATIN VAIKUTUKSET 

 

Testosteroni on anabolisista hormoneista yleisin ja sitä pidetään niistä myös yksinkertaisimpana. Tästä johtuen kehonrakentajat pitävät sitä melkein kaikkiin sykleihin sopivana perussteroidina. Testosteroni on luonteeltaan sekä anabolinen että androgeeninen. Tämän steroidin käyttäjät kokevat merkittävää lihasten koon ja voiman kasvua sekä yleisen hyvinvoinnin, sukupuolihalujen ja libidon lisääntymistä.

 

Testosteroni aromatisoituu kehossa erittäin helposti ja tästä syystä estrogeeniset sivuvaikutukset voivat olla ongelma käyttäjille, joilla on luontaista taipumusta näille ongelmille ja käyttäjille jotka käyttävät lääkettä suurilla annoksilla. Siksi testosteronia käytettäessä kehonrakentajat usein sisällyttävät sykliinsä antiestrogeenin (kuten Anastrotsoli, Proviron, Tamoksifeeni) pitääkseen estrogeeniin liittyvät sivuvaikutukset mahdollisimman vähäisinä. Erittäin herkkien käyttäjien kohdalla sekä erittäin suuria annoksia (800–1200 mg) käytettäessä tehokkaammat antiestrogeenit, kuten Letrotsoli tai Eksemestaani, ovat sopivampia. Androgeeniset sivuvaikutukset kuten rasvainen iho ovat myös mahdollisia testosteronin käytön ohella.

 

 

PROPIONAT 100 -SYKLI 

 

Bulkkausta varten testosteronipropionaatti voidaan pinota muiden steroidien, kuten Decan ja/tai Boldenonin kanssa. Se voidaan yhdistää myös oraalisen valmisteen, kuten Metandienonin tai Oksimetolonin, kanssa.

 

Testosteroni estää nopeasti kehon luonnollisen hormonituotannon ja asianmukaisesti suunniteltu syklin jälkeinen hoito on välttämätöntä kehon luonnollisen hormonitoiminnan palauttamiseksi ja saavutettujen lihasten säilyttämiseksi vielä steroidin käytön jälkeen. Kehonrakentajat käyttävät usein syklin lopussa 3-4 viikon ajan Clomidin, Tamoksifeenin ja HCG:n yhdistelmää palauttaakseen nopeasti ja tehokkaasti aivolisäkkeen ja kivesten normaalin toiminnan.KÄYTTÖ JA ANNOSTUS

 

Tyypillinen annos Propionat 100:a miespuoliselle kehonrakentajalle on 400-1200 mg viikossa, syklin kestäessä 8-20 viikkoa ja riippuen urheilijan yksilöllisistä tavoitteista.

 

 

OSTA TESTOSTERONIPROPIONAATTIA SUOMESSA 

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Propionat 100. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä