Tretizen 10

  • 4.85€
  • Veroton: 4.85€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Zenlabs
  • Tuotenumero: 662
  • Aine: Isotretinoiini (Accutane)
  • Paketti: 10 mg (10 kapselia)
Määrä:

TRETIZEN-10

YLEISIMMÄT NIMET: Accutane, Isotretinoiini.

 

Tretizen-10 on Zenlabsin valmistama suun kautta käytettävä lääke. Lääkkeen pääasiallinen vaikuttava aine on Isotretinoiini, joka on retinoidi ja A-vitamiinijohdannainen. Lääkettä käytetään muihin hoitoihin ja antibiootteihin reagoimattoman vaikean aknen hoidossa. Aknen lisäksi lääkettä käytetään ruusufinnien, perioraalisen ihottuman, seborrooisen ihottuman, follikuliitin, rengasgranulooman, sarkoidoosin, erilaisten keratinisaatiohäiriöiden ja auringon aiheuttamien vaurioiden hoidossa.

 

ISOTRETINOIININ VAIKUTUKSET 

Isotretinoiinilla on monia vaikutuksia, joihin kuuluvat antiseborroosiset, anti-inflammatoriset, sebostaattiset, immunomoduloivat ja keratomoduloivat vaikutukset. Lääke pystyy tehostamaan ihon uudistumisprosesseja. Vaikutusmekanismi perustuu lääkkeen kykyyn vaikuttaa talin koostumukseen, sen tuotannon vähentämiseen ja nopean talirauhasista erittymisen varmistamiseen. Lääkkeen käyttäminen laskee talirauhasten tuotantoa, kaventaa talikanavia ja vähentää niiden määrää. Isotretinoiinin puoliintumisaika on 19 tuntia.

 

 

SUOSITUKSET ISOTRETINOIININ KÄYTÖLLE 

Zenlabsin valmistama lääke nautitaan suun kautta aterioiden yhteydessä. Isotretinoiinin optimaalinen annos vaikean aknen hoidossa määritellään yksilöllisesti, mutta se on yleensä 0,4-0,5 mg / painokilo / vuorokausi. Lieviin tai kohtalaisiin aknen muotoihin 10-20 mg päiväannos on yleensä riittävä. Suositeltu käyttöaika riippuu annoksesta ja vaihtelee yksilöllisesti.

 

OSTA ISOTRETINOIINIA SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Tretizen-10. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä