Alphabolin (vial)

  • 128.13€
  • Veroton: 128.13€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 582
  • Aine: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
  • Paketti: 10ml pullo (100mg/ml)
Määrä:

Yksityiskohdat
Alphabolin (Primobolan) Alpha-Pharma on Suomessa vaikuttava aine on Methenolone Enanthate.

Alphabolin (Methenolone Enanthate) on ruiskeena versio steroidi methenolone, ja vaikka se tuottaa heikompi vaikutus kuin deka-Durabolin se on erittäin hyvä perus-steroidi, jonka vaikutukset ovat pääasiassa anaboliset. Se, että enanthate esteri lisätään tähän steroidi mahdollistaa hitaasti ja vähitellen vapautumisen pistoskohdasta. Tämä lisäys mahdollistaa pidemmän puoliintumisaika on noin 14 päivää (samanlainen kuin testosteronin Enanthate), vaikka useimmat urheilijat haluavat hallinnoida sitä viikoittain.


Valinta annostus alphabolin Suomessa ja vuorovaikutukseen muiden tuotteiden


Methenolone Enanthate suosiota Suomessa johtuu siitä, että se on ainoa steroidi, joka näyttää toimivan hyvin alhainen kalori ruokavalio (tehden ennen kilpailun huume) ja sivuvaikutukset ovat harvoin ongelma, koska se on suhteellisen myrkytön , alhainen androgeenien eikä se muuntaa estrogeenia (aromatize) on siis estrogeenin liittyviä haittavaikutuksia ei ole ongelma. Tämän lisäksi se näyttää olevan myönteinen vaikutus immuunijärjestelmään (jolloin sen suosittu käyttää aids-potilailla) ja se, että se lisää lähinnä vähärasvaisen massa johtaa vahvistaminen koko laitoksen järjestelmään.

On sanottu, että Alphabolin (Primobolan) kun Suomessa ei ole sen haittavaikutuksia, kuten valo akne, syventäminen ääni ja lisääntynyt karvankasvu (nämä vaikutukset aiheutuvat muodostavat androgeeni jäljellä vaikutus). Kuitenkin se näyttää alhainen maksan toksisuus ja yleensä on vain vähän vaikutusta verenpaineeseen ja kolesteroli, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista ruiskeena anaboliset steroidit. On myös syytä huomauttaa, että laitokset omistavat testosteronin tuotanto on vain pienentää, mikäli annokset tehdään pitkiä aikoja.

Puhuminen annokset, safe "annostus Miesten on 100-200mg viikossa vaikka jotkut kehonrakentajat ovat olleet tiedossa mennä niinkin korkea kuin 600 mg / viikko (ja jopa 800 mg). Androgeenisia vaikutuksia ovat väistämättä suurempi tätä vauhtia, mutta ovat yleensä siedettävä. Parempi vaihtoehto on pino Primobolan kanssa vahvempi steroidit parantamiseksi vaikutus. Primo, Sustenon 250 ja Dianabol on yksi tällainen pino, joka tuottaa nopeita voittoja. Toinen esimerkki on Primo 200 mg / viikko ja deka-Durabolin 200-400 / viikko tai Primo Winstrol Depot 200-400 / viikko. Vaikka lisättäisiin yhdisteet voivat lisätä haittavaikutuksia Primobolan ei yleensä vähennä suurien järeämpiä steroidit (esim. Kaikki testosteronit), kun lisätään sykli.


Alphabolin Naiset Suomessa


Nainen urheilijat voivat saada hyviä tuloksia 100-200mg viikossa ja 50 mg Winstrol Depot voidaan lisätä (vaikka virilization ongelmia voi ilmetä herkille yksilöille). Turvallisempi vaihtoehto olisi luultavasti 100mg Primobolan kanssa 7,5 mg Oxandrolone (tai Winstrol suun kautta, 10mg), joka edustaa varovaista annos jotka haluavat kokeilla anabolics. Kaiken kaikkiaan, kun otetaan huomioon se, että Primobolan on ainoa steroidi, joka toimii alhainen kalori ruokavalio, rakentaa vähärasvaisen massa, lisää kovuutta ja sävyn ja myönteisesti vaikutuksia immuunijärjestelmään on helppo ymmärtää, miksi se on yksi suosituimmista steroidit markkinoilla ja on saanut jotain "kultti" seuraavat vuosien varrella.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä