ALPHABOL

  • 24.60€
  • Veroton: 24.60€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 551
  • Aine: Suun kautta otettavat Metandienoni (Dianabol)
  • Paketti: 10 mg (50 pillereitä)
Määrä:

ALPHABOL (METANDIENONI)

YLEISIMMÄT NIMET: Dianaboli, Dbol, Methane, Metandienoni.

 

Kaupassamme myynnissä oleva Alphabol on suosittu Alpha Pharman valmistama steroidi. Sen vaikuttava aine Dianaboli (Metandienoni) on hyvin tunnettu suomenkin kehonrakennusyhteisössä ja sitä käyttävät laajasti sekä aloittelevat että kokeneemmat kehonrakentajat. Useiden tutkimusten perusteella Dianaboli on kaikista tehokkainta voiman ja massan kasvatuksessa. Dianaboli parantaa kehon kykyä varastoida typpeä, jota solut tarvitsevat proteiinin ja lihasten tuottamiseksi. Metandienonilla pystyt kasvattamaan lihasmassaa, lisätä kestävyyttäsi ja saada lisää fyysistä voimaa. Hormonin lisätessä proteiinin kertymistä kehittyvät lihakset nopeammin. 


 

SOPIVIN ANNOSTUS DIANABOLILLE

Kaikista sopivin annostus Dianabolille on 40 mg eli neljä tablettia päivässä. Voit kuitenkin aloittaa pienemmällä määrällä, esim. 20 mg ja lisätä annostusta tulostesi mukaan. Ota tabletit joka päivä samaan aikaan parantaaksesi lääkkeen vaikutusta. Koska tämä oraalinen steroidi voi olla ankara maksalle, syklin pituus ei saa ylittää 6 viikkoa.

Yhdistelmäsyklille optimaalinen vaihtoehto on Deca Durabolin. Yleensä Dianabol toimii täydellisesti muiden aineiden kanssa missä tahansa syklissä, joilla pyritään massan kasvattamiseen.

 

DIANABOLIN SIVUVAIKUTUKSET

 

Dianabolin ollessa voimakas anabolinen aine saattaa joitakin sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa, lisääntynyttä hiusten kasvua, hiusten lähtemistä, ihon rasvoittumista, aknea, maksan rasittumista ja verenpaineen nousua, esiintyä. Kaikki edellä mainituista sivuvaikutuksista häviävät syklin lopettamisen jälkeen.

 

Koska Metandienoni kuuluu voimakkaiden steroidien ryhmään, on syklin jälkeen suoritettava myös asianmukainen jälkihoito. Sen avulla pystytään palauttamaan kehon luonnollinen testosteronituotanto sekä myös auttaa ylläpitämään saavutettua lihasmassaa. Parhaissa vaihtoehdoissa tähän hommaan ei ole mitään yllättävää, Tamoksifeeni ja Klomifeeni ovat tähän optimaaliset vaihtoehdot. Dianabol-syklin aikana voit myös käyttää Provironia (Mesterolone), etenkin jos käytät Dianabolia syklissä yksinään.

 

DIANABOLIN OSTAMINEN SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkossa. Valikoimastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, kuten Dianaboli. Apteekkimme tarjoaa huippumerkit halvimmilla hinnoilla ja Suomeen toimitettuna. Täydellinen asiakastyytyväisyys on tavoitteemme!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä