Altamofen-20

  • 25.63€
  • Veroton: 25.63€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 564
  • Aine: Tamoksifeenisitraatti (Nolvadex)
  • Paketti: 20mg 50 pillereitä
Määrä:

ALTAMOFEN (TAMOKSIFEENI 20MG)

 

YLEISIMMÄT NIMET: Tamoksifeeni, Tamoxifen, Nolvadex, Nolva.

 

Altamofen on tuotevalikoimastamme löytyvä suun kautta otettava tuote, jonka valmistaa maailmankuulu Alpha Pharma. Tämän lääkkeen vaikuttava aine on tamoksifeenisitraatti. Tamoksifeeni on lääkeaine, jolla on voimakkaita antiestrogeenisiä vaikutuksia. Tällä työkalulla pystytään steroidisyklin jälkeen palauttamaan kehon luonnollinen testosteronituotanto normaaliksi sekä tukahduttamaan estrogeenisten vaikutusten ilmenemistä kehossa.

 

Jotkut steroidit ovat alttiita aromatisoitumiselle (eli testosteronin muuntumiselle estrogeeniksi) jolla voi olla negatiivisia vaikutuksia miehen keholle. Tamoksifeeni estää estrogeenireseptoreja mikä auttaa estämään feminisaatiovaikutusten, kuten gynekomastian ja nesteen kerääntymisen, alkamista ja kehittymistä. Sen lisäksi, että tamoksifeeni pienentää estrogeenin toimintaa, se samalla lisää testosteronin tuotantoa ja lutenisoivan hormonin (LH) tasoja. Lisäksi aine vähentää huonon kolesterolin määrää ja nostaa korkean tiheyden kolesterolin (hyvä kolesteroli) tasoa.

MITEN TAMOKSIFEENIA KÄYTETÄÄN KEHONRAKENNUKSESSA

Jos Tamoksifeenia käytetään estrogeenisten steroidien aiheuttamien haittavaikutusten minimoimiseen, 10–20 mg:n päiväannos riittää. Jos lääkettä käytetään steroidisyklin päätyttyä (syklin jälkeiseen hoitoon), on tamoksifeenia käytettävä 20 mg – 40 mg annostuksella. Käyttöjakson pituus vaihtelee 14-21 päivän väliltä, toisen yleisen jakson ollessa 1 kuukausi.

 

Naisille lääke soveltuu käytettäväksi ilmoitetuissa annoksissa. Tätä lääkettä ei kuitenkaan voida käyttää yhdessä estrogeenilääkkeiden kanssa, koska ne neutraloivat toistensa vaikutuksia ja kasvattavat sivuvaikutusten riskiä.

 

Älä käytä Tamoksifeenia Nandroloneja tai Trenboloneja sisältävän syklin kanssa, koska se aiheuttaa keltarauhashormoniin liittyviä sivuvaikutuksia.

 

TAMOKSIFEENIN SIVUVAIKUTUKSET

Tämän lääkkeen käytön yhteydessä ilmenevät sivuvaikutukset johtuvat yleensä käyttösuositusten ylittämisestä, mikä voi heikentää steroidien vaikutusta tai lisätä estrogeenien vaikutusta kehoon. Yleisimpiä negatiivisia sivuvaikutuksia ovat päänsärky, huono ruokahalu ja näköongelmat. Lääkettä ei saa käyttää raskauden tai raskauden suunnittelun eikä imetyksen aikana. Vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti herkkyyden mukaan.

 

TAMOKSIFEENIN OSTAMINEN SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkossa. Valikoimastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, kuten Altamofen. Apteekkimme tarjoaa huippumerkit halvimmilla hinnoilla ja Suomeen toimitettuna. Täydellinen asiakastyytyväisyys on tavoitteemme!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä