Astralean

  • 23.58€
  • Veroton: 23.58€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 567
  • Aine: Klenbuterolihydrokloridi (Člen)
  • Paketti: 40 mg (50 pillereitä)
Määrä:

Klenbuterolihydrokloridi stimuloi beeta-2-reseptoreihin. Tämä toiminta kasvattaa aineenvaihdunta. Lisääntynyt aineenvaihdunta puolestaan ​​nostaa kehon lämpötilaa lisäämällä lämpöä solu, joka johtuu solun mitokondrioissa. Mitokondriot ovat vastuussa lisääntyneestä lämmön tuotantoa elimistössä. Lisääntynyt metabolinen aktiivisuus klenbuterolia aiheuttama epäsuorasti lisää nopeutta, joka rasvaa muuntuu polttoaineeksi energiantuotantoon. Rasva poltetaan tehokkaammin ympäristössä että klenbuteroli on auttanut luomaan kehossa.

Tuloksena on nopeampi levossa aineenvaihdunta kiihtyy niin, että poltat rasvaa kaikki päivittäistä toimintaa. Tämä lisäys on myös lihasten sparingin, jotta voit vain polttaa rasvaa eikä lihasmassaa polttaminen tuottaa energiaa. Lisäksi Clen HCL tiedetään myös vähentää ruokahalua joillakin yksilöillä, mutta se riippuu henkilöstä toiseen. Mitä tiedetään, että klenbuteroli nousu ruumiinlämpöä jokaisessa ihmisessä lisäämällä aineenvaihdunta. Ruokahalun on ilmeinen vain tietyissä.Tehosteet


Ilmeisin etuja klenbuterolia parantaa sydän- ja tehokkuutta, kuten edellä mainittiin, kasvu aineenvaihdunta. Tämä johtaa kasvuun lipolyysiä, tai yksinkertaisesti kutsutaan rasvan menetys; mutta on paljon enemmän etuja kuin. Klenbuteroli myös todettu nostavan lihasmassaa (rasvattomasta kudosta), vaikka ei samassa määrin anabolinen steroidi. Kuitenkin hänen vaikutuksensa on edelleen varsin vaatimaton.

Tämä kasvu johtuu kasvu lihasten proteiinisynteesiä. Proteiini, jonka tiedämme on perusta lihasmassaa. Ilman Klenbuteroli HCL, sen toimintaa ja tehokkuutta huolto kehon matalampi kuin s. Lisääntynyt lipolyysiä yhdistettynä voimakas člen rasvanpolttoon luo ilkeä palava auto kehon sisällä. Kuten lihasmassaa kasvaa, niin tulee aineenvaihdunnan aktiivisuutta. Joten voitte kuvitella kuinka uskomattoman voimakas stimulantti thermogenic joka on sekä rasvan vähentäminen työkalu.

Klenbuterolia Cycles in Suomi


Yleensä on kaksi lausuntoja Suomessa pidetään parhaista tavoista käyttää Klenbuteroli on turvallinen ja tehokas. Ensimmäinen ja yleisimmin käytetty menetelmä ottaen Člen 2 viikkoa sitten 2 viikkoa pois. 2 viikkoa on / 2 viikkoa lähdön menetelmä hyväksi sen yksinkertaisuus. Aloitat pienellä annoksella ja lisätä sitä joka 2 tai 3 päivää seuraavan 2 viikon ajan. Silloin hän ajatteli, että keho alkaa sopeutua niin, että et lopeta käyttö koska lääke on sanottu eivät enää tuota vahvoja tuloksia, jos teet. 2 viikon kuluttua on kulunut, voit hypätä takaisin rutiini aloitusannoksena mihin jäit, tai annos lähellä sitä. Jälleen sinun täytyy nostaa annosta välein 2 OT 3 päivää seuraavien 2 viikkoa. Voit toistaa tätä menetelmää niin usein kuin tarpeellista.

Toinen ja suosittu menetelmä on käytössä Suomessa člen hydrokloridi tasaiseen tahtiin. Voidaan myös aloittaa pienellä annoksella ja lisätä annosta pieniä määriä välein 2-3 viikkoa, tarpeen mukaan. 20mcg annostus välein ovat yleensä siinä vaiheessa, ja te kasvaa edelleen sitä joka 2-3 viikko, kunnes haluttu tuloksia ei saavuteta. Menetelmä käyttää tasaista esitetty tehokkaampi kuin 2 viikon / 2 viikkoa pois käytöstä. Leviäminen tunnettua ilmiötä "Bro tiede" kiertää tällä hetkellä useiden julkisten levyt, on paljon tekemistä sen kanssa suosio 2 viikkoa 2 viikkoa / off menetelmä - vaikka se on vähemmän tehokas. Vaikka on totta, että elimistö sopeutuu stimuloiva vaikutus käytön jälkeen 2 viikkoa ja kielteiset sivuvaikutukset, kuten hermostuneisuus, sitten hajottaa ympärille; uskossa, että Clen ei enää ole todellista aikaisemmin, tällä kertaa suuri virhe. Kuitenkin joskus, jos lisäät toisen leikkaus agentti yhdistelmä, voit parantaa tuloksia. Siksi te usein nähdä sen pinossa yhdessä Anavar online lehdissä.

Päinvastoin, jotta saavutetaan täysi vaikutus klenbuterolia rasvaa tappio hoito, sinun täytyy mennä pidemmälle kahden viikon merkki hyödyntää kasvusta aineenvaihdunta. Kyllä, rasvan menetys on suurin ensimmäisten 2 viikkoa, mutta kestävän käytön klenbuterolihydrokloridi kasvaessa annoksen 2-3 viikon välein, on paljon tehokkaampaa kestävämpiä tuloksia. Aloita annos 40mcg ja 20mcg jatkuvasti lisätä annostusta välein 2-3 viikkoa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä