Halobol

  • 101.48€
  • Veroton: 101.48€
  • Saatavuus:In Stock
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 552
  • Aine: Fluoxymesterone (Halotestin)
  • Paketti: 5 mg (50 pillereitä)
Määrä:

Halobol Alpha-Pharma on suullinen steroidi, sen vaikuttava aine on fluoxymesterone.
Fluoksimesteroni on synteettinen anabolinen steroidi, joka on voimakas androgeeni ominaisuuksia. Fluoksimesteroni on osoitettu lisäävän kasvua ja kehitystä miehen sukupuolielinten ja kehittää toisen sukupuolen ominaisuuksia.
Se voi myös lisätä proteiinianaboliaa, vähentää proteiinikataboliaa ja johtaa positiivinen typpitase kun riittävästi kaloreita tarjotaan. Lisäksi steroidi on kyky stimuloivat punasoluja vapauttamalla erytropoietiini munuaisesta. Tämä johtaa enemmän hemoglobiini ja ylimääräistä happea kantokyvyn.Halobol (fluoxymesterone) Kur Online
Fluoksimesteronista on erittäin voimakas androgeenien ja se on nopeasti vakiinnuttamassa asemansa anabolisten huume joukossa monia urheilijoita. Tämä synteettinen huumausaine on monia ihanteellisia ominaisuuksia monet kehonrakentajat. Se toimii nopeasti, ei muunneta estrogeenin ja voi johtaa merkittävää parannusta fyysisen suorituskyvyn. Aggressio ja lujuus ovat kaksi tärkeää kankaan, joka on tehnyt täysin tunnetuin.


Annostus Halobol (fluoxymesterone) kehonrakennus
Annos Halotestin yleensä vaikuttaa kunnossa. Se annetaan tavallisesti jaettuina annoksina 5-20 mg / päivä. Yleinen periaate on antaa suurimmalla annoksella ja sitten kaventua se alas, kun vaste on saavutettu. Toistuvat annokset päivän mittaan varmistaa, että veri pysyy korkeana, että 24 tunnin aikana. Riippuen kunnossa, useimmat ihmiset saavat tätä lääkettä 1 -6 kuukautta.Halobol (fluoxymesterone) Sivuvaikutukset
Kuten kaikki androgeeniset steroidit, Halobol (fluoxymesterone) on myös melkoinen joukko sivuvaikutuksia. Nämä haittavaikutukset eivät esiinny kaikille yksilöille. Vaikka sivuvaikutukset ovat harvinaisia, ne ovat näkyvämpi kun hoito on laajennettu.

Sivuvaikutuksia ovat:

naiset

Epäsäännölliset kuukautiset, syventäminen ääni, klitoriksen laajentuminen, hiusten kasvua. Valitettavasti klitoriksen laajentuminen on aina ole pysyviä vaikka hoidon lopettamisen jälkeen.

urokset

Gynekomastia, kaljuuntuminen, akne, rasvainen iho, nesteen kertyminen, pahoinvointi, oksentelu, keltaisuus, maksasyöpä (harvinainen) vähentynyt libido, päänsärky, mentaliteetti ahdistus, viha, masennus, allergiset reaktiot.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä