INDUJECT-250 (PULLO)

  • 60.48€
  • Veroton: 60.48€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 573
  • Aine: Sustanon 250 (Testosteronisekoitus)
  • Paketti: 10ml pullo (250 mg/ml)
Määrä:

INDUJECT-250 (SUSTANON PULLO)

YLEISIMMÄT NIMET: Sustanon 250, Sustanon, Sust, Sus, Testosteronisekoitus, Testo Mix, Test Mix.

Kaupassamme myynnissä oleva Alpha Pharman valmistama Induject-250 on 1 ml ampulleissa sekä 10 ml pulloissa saatavilla oleva korkealaatuinen liuosmuotoinen steroidi. Se on sekoitus neljästä erilaisesta esteröidystä testosteronista, jotka tällä tavalla yhdistettynä tunnetaan parhaiten nimellä Sustanon 250 (alun perin Organonin kehittämä sekä valmistama). Se sisältää:

      30 mg Testosteronipropionaattia

      60 mg Testosteronifenyylipropionaattia

      60 mg Testosteroni-isokaproaattia

      100 mg Testosteronidekanoaattia

Kaikkien näiden erilaisten testosteroniestereiden yhdistämisen ideana on tarjota testosteronipohjainen lääke, joka alkaa vaikuttaa välittömästi testosteronipropionaattiesterin nopean vapautumisen ansiosta, jota seuraa muiden esterien hitaampi ja pidemmällä aikavälillä tapahtuva vapautuminen. Lisäetuna testosteronisekoituksen käytössä on myös se, että se ei vaadi yhtä tiheää käyttöväliä, kuin testosteronipropionaatin käyttö yksinään. Sustanon 250 on kokonaisuutena suunniteltu nostamaan veriplasman testosteronitasoja 24-48 tunnissa käytön aloittamisesta. Tämän jälkeen plasman testosteronitasot kohoavat 21 päivän ajan seoksen sisältämien hitaasti vapautuvien esteröityjen testosteronien vaikutuksesta. Sustanon 250 on yksi suosituimpia testosteronivalmisteita. Sustanon 250:n sanotaan olevan jopa tehokkaampaa kuin  testosteronin yksittäiset esteröidyt muodot, mutta tämä ei pidä paikkaansa, koska anabolisiin steroideihin kiinnittyneet esterit vaikuttavat puoliintumis- ja vapautumisaikaan riippumatta siitä mikä anabolinen steroidi on kyseessä ja vaikutusten erot eivät synny aineiden tehokkuudesta vaan vaihtelusta niiden vapautumisessa. Todellinen ja merkittävin syy sen suosiolle tulee sen kustannustehokkuudesta. Neljän eri testosteroniesterin sekoitus on hyvää vastinetta rahalle verrattuna yksittäisten testosteroniestereiden ostamiseen erikseen. 

SUSTANON 250:N ANNOSTUS KEHONRAKENNUKSESSA 

 

Aloittelijat käyttävät Sustanon 250:a yleensä 250-500 mg viikkoannoksella, joka vastaa yleistä annostusta aloittelijoille myös muiden testosteroniestereiden kohdalla. Tällä annoksella on paljon vaikutusta jo annostuksen alarajalla. Keskitason käyttäjät ottavat yleensä 500-750 mg viikkoannoksia ja tämän määrän ylittäminen on harvoin tarpeellista. Kokeneimmatkin käyttäjät edistyvät hyvin samalla annoksella kuin keskitason käyttäjät. Tästä riippumatta monet kokeneet käyttäjät kuitenin käyttävät Sustanon 250:a 1000 mg viikkoannoksella. Sustanon-250:n havaitsemisaika testeissä on vähintään 120 päivää, sen sisältämien pitkien estereiden vaikutuksesta johtuen.

 

SUSTANON 250:N SIVUVAIKUTUKSET

 

Testosteronisekoitus vaatii aromataasientsyymin toimintaa kehossa, mikä aiheuttaa estrogeenisiä sivuvaikutuksia. Aromatisoinnin määrä on suoraan verrannollinen käytetyn aineen määrään ja annosten kasvaessa myös aromatisaatio on suurempaa. Estrogeenisiä sivuvaikutuksia ovat: liiallinen nesteen kertyminen ja turvotus, korkea verenpaine (johtuen muun muassa nesteen kertymisestä), lisääntynyt rasvan kertyminen sekä gynekomastia. Estrogeenin sivuvaikutuksia voidaan vähentää, tai jopa poistaa, aromataasi-inhibiittoreiden tai SERM:n (selektiiviset estrogeenireseptorimodulaattorit) avulla.

 

Anabolis androgeeniset steroidit voivat vaikuttaa haitallisesti veren kolesterolitasoihin. Tähän sisältyy niiden taipumus alentaa HDL-kolesterolia (hyvä kolesteroli) ja lisätä LDL-kolesterolia (huono kolesteroli).

 

Kaikilla anabolisilla steroideilla on kyky tukahduttaa tai pysäyttää endogeenisen testosteronin luonnollinen tuotanto kehossa, eikä Sustanon 250 ole tässä suhteessa poikkeus. Syklin päätyttyä on erittäin suositeltavaa suorittaa asianmukainen jälkihoito (PCT).

 

SUSTANON 250:N OSTAMINEN SUOMESS

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkossa. Valikoimastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, kuten Sustanon 250. Apteekkimme tarjoaa huippumerkit halvimmilla hinnoilla ja Suomeen toimitettuna. Täydellinen asiakastyytyväisyys on tavoitteemme!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä