ANABREZ (ANASTROTSOLI)

  • 19.19€
  • Veroton: 19.19€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Sun Pharmaceuticals
  • Tuotenumero: 617
  • Aine: Anastrotsoli
  • Paketti: 1 mg (10 pillereitä)
Määrä:

ANABREZ (ANASTROTSOLI)

YLEISIMMÄT NIMET: Arimidex, Anastrotsoli, Adex.

Anastrotsoli, joka tunnetaan yleisemmin nimellä Arimidex, kuuluu aromataasi-inhibiittoreina tunnettuun lääkeryhmään. Nämä aromataasi-inhibiittorit eliminoivat kehossa estrogeenin tuotantoa sitoutumalla aromataasientsyymiin ja estämällä androgeenien muuntamisesta estrogeeniksi vastuussa olevan entsyymin toimintaa.

Lääkettä käytettiin aluksi onnistuneesti naisten rintasyövän hoidossa ja lääkkeen menestys oli suurempi kuin Nolvadexin. Vuonna 2002 lisätutkimusten ja rintasyöpäpotilaiden onnistuneiden hoitojen jälkeen alkoivat myös kehonrakentajat, urheilijat ja anabolisten steroidien käyttäjät tutkia Arimidexin käyttöä ja lääkkeen etuja estrogeenin tukahduttamisessa.ANASTROTSOLIN KÄYTTÖ STEROIDISYKLIN AIKANA

Arimidexiä käytetään yleisesti 0,5–1 mg päivässä gynekomastian hallintaan ja yleiseen estrogeenin hallintaan syklin aikana ja annostusta säädetään riippuen käyttäjän sietokyvystä ja reaktiosta lääkkeelle. Arimidex-annostus tulee säätää yksilöllisen lääkevasteen mukaisesti. Ei ole ollenkaan epätavallista että 0,5 mg päivässä on joillekin jopa liikaa (tai toisille liian vähän). On myös pidettävä mielessä, että lääkkeen tarkoituksena on syklin aikaisen estrogeenin hallinta eikä kehon estrogeenitasojen täydellinen eliminointi.

 

ANASTROTSOLI SYKLIN JÄLKEISESSÄ HOIDOSSA

0,5-1 mg Arimidex-annoksen päivässä pitäisi riittää syklin jälkeisen hoidon ajaksi. Arimidexin puoliintumisaika on noin 48 tuntia ja on myös tärkeää ymmärtää, että plasman huippupitoisuuden saavutetaan Arimidexillä vasta viikon (7 päivää) jatkuneen käytön jälkeen. Arimidex voidaan ottaa mihin tahansa aikaan vuorokaudesta, ruoan kanssa tai ilman.

 

OSTA ARIMIDEXIA SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka urheilulääkkeiden ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Anastrotsolia. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä