Maxi-Fen-20

  • 52.24€
  • Veroton: 52.24€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 521
  • Aine: Tamoksifeenin sitraatti (Nolvadex)
  • Paketti: 20mg 50 pillereitä
Määrä:

Yleistietoa

Maxi-FEN (tamoksifeenisitraatti), on kauppanimi lääkkeen tamoksifeenisitraatti, se on ei-steroidinen aine, joka osoittaa voimakas anti-estrogeenisiä ominaisuuksia. Lääke on teknisesti estrogeeniagonisti / antagonisti, joka sitoutuvat kompetitiivisesti estrogeenin reseptoreihin eri kohdekudoksissa. Kanssa tamoksifeenin molekyyli sitoutunut tähän reseptoriin, estrogeeni on estetty, jolla on vaikutus, ja saadaan anti-estrogeeni- vaikutus. Koska monenlaisia ​​rintasyöpä vastaa estrogeenin, tamoksifeenin sitraatti on kyky estää sen toimintaa tällaisten solujen on havaittu olevan hyvin tehokasta hoitoa. Sitä käytetään myös menestyksekkäästi ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, ottanut ihmisiä, joilla on erittäin korkea familiaalinen taipumus rintasyövän. Vaikka MAXI-Fen tehoaa estrogeeni, se ei ole meidän vahvin käytettävissä korjaamiseksi. Meillä on nyt huumeita Arimidex, Femara ja Aromasin käytettävissämme, jotka sisältävät estää estrogeenin tehdään ensiksi. Muuttaminen estrogeenin naisen kehossa voi aiheuttaa tason epämukavuutta, joten antiestrogens ovat eniten siedettävä käytettynä jälkeen paikka vaihdevuodet. Kun MAXI-Fen on lievempi verrattuna, se on laajemmin sovellettavissa ja yleensä ensimmäinen hoitovaihtoehto.Kuten edellä, entsyymi ja miesten kehon (aromataasi) pystyy muuttamaan testosteronin muodostamiseksi estradioli. Rakenne estrogeeni on hyvin samanlainen kuin testosteronin, joten sen läsnäolo urospuolisen runko ei ole niin merkittävä. Koska tämä sama entsyymi voi myös aromatize monet anabolisten / androgeeni steroideja, estrogeenit voivat olla rakentaminen on tärkeä huolenaihe nauttimisen aikana. Korkeita voi aiheuttaa monenlaisia ​​toivottuja sivuvaikutuksia, ensisijainen huolenaihe on gynekomastia tai kehittymistä naisen rintojen kudosta miehillä. Tämä voi ensin huomannut ulkonäkö turvotusta tai pienen kertakorvauksen mukaan nänni. Jos jätetään edetä se voi muuttua hyvin ruma kehitys kudosta, usein peruuttamattomia ilman leikkausta. Estrogeeni voi myös johtaa kasvuun tason pidättämän veden kehossa. Tuloksena tästä voi olla huomattava menetys määritelmän lihakset alkavat näyttää sujuvan ja paisunut takia säilyttämisestä ihonalaisen nesteen. Rasvan varastointiin voidaan myös lisääntynyt estrogeenitaso kasvu. Tämä hormoni on ensisijainen syy naisilla on suurempi kehon rasvaprosentti, ja erilaisia ​​rasvan jakautuminen (lonkat / reisien) kuin miehet. Yksilöt herkkä vaikutukset estrogeenin yleensä varmasti on anti-estrogeeni käsillä, kun otetaan ongelmallista steroideja minimoida liittyviä haittavaikutuksia.


Maxi-Fen-20 (tamoksifeeni) Aktiviteetti

Tämä aine osoittaa myös kyky lisätä tuotantoa FSH (follikkelia stimuloiva hormoni) ja LH (luteinisoiva hormoni) ja miesten kehon. Tämä saavutetaan estämällä negatiivinen palaute aiheuttama esto estrogeeni hypotalamuksen ja aivolisäkkeen, joka edistää vapautumista mainitun aivolisäkkeen hormonit. On tietysti myös toiminta Clomid ja syklofeniili. Koska korkeamman LH voi stimuloida Leydigin solujen kivekset tuottamaan enemmän testosteronia Maxi-Fen voi olla myönteinen vaikutus ihmisen seerumin testosteronitaso. Tämä "testosteroni stimuloiva" vaikutus on lisäetu valmistettaessa tehdä steroidi aikana (post syklin hoito tai PCT). Koska useimmat anabolisia / androgeeni steroideja tukahduttaa endogeenisen testosteronin tuotanto voi Maxi-Fen auttaa palauttamaan tasapainon hormonitasot. Maxi-FEN suotavampi Clomid tähän tarkoitukseen, itse asiassa, että vierekkäin, on selvää, vahvempi aine. Se on myös todettu lisäävän LH reagoida Gonadotropiinia vapauttavan hormonin kerran jälkeen, kun taas Clomid hieman alentaa herkkyyttä, kun lääkettä käytetään useita viikkoja .Maxi-Fen-20 (tamoksifeeni) Sivuvaikutukset

Joissakin tapauksissa, käyttämällä vain estrogeenin antagonistit, kuten Maxi-FEN tai Clomid voi olla riittävä testosteroni edistää varten, erityisesti silloin, kun käytön lopettamiseen kevyempi tai lyhyempi steroidi ohjelma (joka pitäisi olla vähemmän selvä vaikutus hormonaalisen järjestelmä). Vahvempi syklit eniten vaihtoehto parantaa stimuloiva vaikutus näiden lääkkeiden kanssa HCG, hormoni, joka matkivat LH. HCG käyttö tarjoaa liian suuren stimulaatio kivekset, joka pohjimmiltaan voi yllättää ne pois pitkän tila käyttämättömänä. Tällaisessa tilassa Leydigin solut eivät voi tuottaa normaali määrä testosteronia, vaikka ei ole normaalisti vapautuvia gonadotropiinien. MAXI-FEN voi olla hankalaa tässä vaiheessa. Muista se vain estää toiminnan estrogeenia, joka on läsnä kehossa. Jos se poistetaan samaan aikaan, kun estrogeenitaso ovat edelleen poikkeuksellisen korkealla, liittyviä haittavaikutuksia nopeasti tullut voimakas ongelma.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä