Dutahair

  • 22.39€
  • Veroton: 22.39€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Fortune
  • Tuotenumero: 669
  • Aine: Dutasteridi (Avodart)
  • Paketti: 0,5 mg (15 kapselia)
Määrä:

DUTAHAIR

YLEISIMMÄT NIMET: Avodart, Dutasteridi.

Dutahair on Fortune Health Caren valmistama hiustenlähtöön tarkoitettu lääke. Se sisältää vaikuttavana aineena Dutasteridia, joka on reduktaasin estäjä. Tämä tarkoittaa, että se estää  5-alfa-reduktaasientsyymiä, joka on vastuussa testosteronin muuntamisesta DHT:ksi (dihydrotestosteroniksi). Dutasteridi estää sekä tyypin I että tyypin II 5-alfa-reduktaasientsyymin muotoja ja tämä kaksoisvaikutus tekee siitä erittäin tehokkaan, mutta lisää samalla myös haittavaikutusten riskiä.

 

DUTASTERIDIN VAIKUTUKSET 

Kaljuuntumisesta tai hyvänlaatuisesta eturauhasen liikakasvusta (BPH) kärsivillä miehillä Dihydrotestosteronin (DHT) taso on kohonnut. DHT:ta tuottaa testosteronista entsyymi nimeltä 5-alfa-reduktaasi. Dutasteridi estää 5-alfa-reduktaasia ja estää siten DHT:n muodostumista, mikä katkaisee miesten kaljuuntumisen ja BPH:n kehittymisen.KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN

Fortune Health Caren valmistama lääke toimitetaan geelikapseleissa, jotka nautitaan suun kautta. Yleensä yksi kapseli (0,5 mg) otetaan kerran päivässä, ruoan kanssa tai ilman. Lääke on parasta ottaa samaan aikaan joka päivä. Lääkettä tulee käyttää kunnes hiustenlähtöön liittyvät oireet häviävät, joten käytön kesto vaihtelee yksilöllisesti. Oireet voivat helpottaa 3 kuukauden, 6 kuukauden tai vasta pidemmän ajan kuluessa, mutta lääkkeen käyttöä tulee jatkaa, kunnes oireet ovat kokonaan hävinneet. Lääke voi myös hillitä oireita ilman, että itse sairaus paranee kokonaan.

 

OSTA DUTASTERIDIA SUOMESSA 

Verkkokauppamme on täydellinen paikka urheilulääkkeiden ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita, kuten Dutahair. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä