Proscalpin

  • 14.93€
  • Veroton: 14.93€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Fortune
  • Tuotenumero: 660
  • Aine: Finasteridi (Propecia)
  • Paketti: 1 mg (50 pillereitä)
Määrä:

PROSCALPIN

YLEISIMMÄT NIMET: Propecia, Finasteridi, Npecia.

 

 

Proscalpinia (Finasteridi) käytetään lievittämään eturauhasen liikakasvun oireita (hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvu tai BPH). Sitä käytetään myös miesten hiustenlähdön hoidossa (androgeeninen hiustenlähtö). Finasteridi on suosittu 5-alfa-reduktaasin estäjä, joka tuotiin markkinoille vuonna 1997 torjumaan miesten kaljuuntumista. Viime vuosina Finasteridista on tullut yhä suositumpi ja hyödyllisempi urheilijoille ja kehonrakentajille, jotka käyttävät steroideja androgeenisia sivuvaikutuksia torjuakseen. Androgeenisiä sivuvaikutuksia voi esiintyä useiden steroidien kohdalla, mutta nämä androgeeniset sivuvaikutukset riippuvat suuresti myös genetiikasta. Elimistön reagointi tiettyihin anabolisiin steroideihin sekä injektoitavan tai oraalisesti käytettävän annoksen sietokyky vaihtelee henkilökohtaisesti missä genetiikka on avainasemassa.

 

 

 

MITEN FINASTERIDI TOIMII 

 

Finasteridi kuuluu lääkkeiden ryhmään, joita kutsutaan 5-alfa-reduktaasin estäjiksi. Se toimii kehossa estämällä testosteronin muuntumisen tehokkaammaksi androgeeniksi. Tämä johtaa eturauhasen koon pienenemiseen ja virtsan virtausnopeuden paranemiseen. Se myös vähentää päänahan androgeenireseptorien aktiivisuutta, mikä estää hiusten kasvua. Finasteridia käyttämällä estetään 5-alfa-reduktaasientsyymin kykyä metaboloida tiettyjä hormoneja. Finasteridilla estetään DHT-hormonin toimintaa. DHT:lla on kehossa karvatuppeja heikentävä vaikutus, mutta Finasteridilla tämä ongelma voidaan ratkaista tai jopa estää. Finasteridi voi myös auttaa torjumaan anabolisten steroidien käytön yhteydessä esiintyvää aknea.
PROSCALPININ (FINASTERIDI) ANNOSTUS

 

Jos steroidisykli sisältää Nandrolonia tai mitä tahansa muuta Nandrolonin johdannaista, on tärkeää olla käyttämättä Finasteridia, koska sen käyttäminen itse asiassa nostaa tällaisten steroidien androgeenistä aktiivisuutta. Finasteridin standardiannos hiustenlähtöä vastaan on 1 mg päivässä ja eturauhasen suurenemisen estämiseen 5 mg päivässä. Molempia annoksia käytetään kokonaisen anabolisen steroidisyklin aikana.OSTA FINASTERIDIA SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka urheilulääkkeiden ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Proscalpin. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä