Dutahair

  • 17.85€
  • Veroton: 17.85€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Fortune
  • Tuotenumero: 669
  • Aine: Dutasteride (Avodart)
  • Paketti: 0,5 mg (15 kapselia)
Määrä:

Osta Dutahair (Dutasteridi) Steroidit

Dutasteridi (Avodart) on androgeeni estolääkkeiden. Dutasteridiannoksesta käytetään pääasiassa hoitoon miesten kaljuuntuminen ja eturauhasen laajentuminen. Dutasteridi ei rutiininomaisesti käytetty aknen hoidossa.

Dutasteridi on laajasti saatavilla oraaliformulaatioina, mutta ajankohtainen Dutasteridin voidaan paremmin käyttää aknen hoitoon. Dutasteridin helposti imeytyä ihoon, ja sen odotetaan topikaalisesti dutasteridille on merkittävästi vähemmän sivuvaikutuksia kuin suun dutasteridi. Nykyinen Dutasteridia ratkaisut saattavat olla saatavilla kaikilla alueilla.Dutahair (Dutasteridi) Kur Online

Dutasteridi estää synteesin voimakas androgeeni (uros hormoni), DHT. DHT on läheistä sukua testosteroni, mutta on voimakkaampi. Inhiboida androgeenihormonit voi parantaa akne oireita joillakin ihmisillä hidastamalla kasvua talirauhasten. Yksilöiden androgeenin indusoiman akne, androgeenihormonien on lisääntynyt huomattavasti talirauhasten, mikä lisää talintuotto, tukossa huokosiin ja liiallinen kasvu akne-aiheuttavat bakteerit P. acnes follikkelia.

Dutasteridia toimii salpaamalla nimisen entsyymin 5-aplha reduktaasin, joka muuntaa testosteronin dihydrotestosteroniksi (DHT). On olemassa kaksi eri versiota 5-alfa-reduktaasin entsyymi ihmisissä. Finasteridi on androgen estäjä, joka on läheistä sukua Dutasteridi. Dutasteridi on tehokkaampi inhibiittori DHT-synteesin kuin Finasteride, koska se estää sekä entsyymin muoto, kun taas Finasteride vain estää yksi.Dutahair (Dutasteridi) Sivuvaikutukset

Androgeenihormonien ovat olennainen osa miehen biologia. Koska androgeenireseptorin estäjät on merkittäviä sivuvaikutuksia käytettäessä miehillä, ne ovat yleensä vain käytetään hoitoon akne naisilla. Kuitenkin Dutasteridi on yksi harvoista androgeenisesti estäjiä, joita käytetään rutiininomaisesti miehillä. Kaksi yleisimpiä sivuvaikutuksia androgeenireseptorin inhibiittorin käyttö miehillä on vähentynyt libido ja laski lihasmassaa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä