Npecia 5

  • 28.79€
  • Veroton: 28.79€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Saint Michael Biotech
  • Tuotenumero: 661
  • Aine: Finasteridi (Propecia)
  • Paketti: 5 mg (50 pillereitä)
Määrä:

NPECIA 5 MG

YLEISIMMÄT NIMET: Propecia, Finasteridi, Npecia.

 

Finasteridi (Npecia) on antiandrogeeninen lääke, joka pystyy torjumaan luonnollista sekä androgeenistä hiustenlähtöä. Se toimii vuorovaikutuksessa 5-alfa-reduktaasin kanssa ja estää testosteronin kiertoa dihydrotestosteroniksi tai DHT:ksi. Dihydrotestosteroni on suurin syy androgeeniseen hiustenlähtöön. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet 40 päivän hoidon jälkeen dihydrotestosteronin vähenemisen päänahassa 64% ja 69%, 1 mg tai 5 mg päiväannoksella.

 

NPECIA 5:N (FINASTERIDIN) TEHOKKUUS

 

Vaikuttaako Finasteridi todella hiustenlähtöön? Tehokas pitoisuuksien lasku veressä sekä dihydrotestosteronin väheneminen päänahassa hidastaa useimmissa tapauksissa hiustenlähtöä ja joissakin tapauksissa edistää uudelleenkasvua.
FINASTERIDIN TULOKSET JA ARVOSTELUT

 

Vuoden hoitojakson jälkeen 20-40 vuotiailla miehillä noin 50% tapauksista hiustenlähtö pysähtyy, kun taas lopuissa 50% tapauksista se uusiutuu. Vain 1% tapauksissa hoito osoittautuu tehottomaksi tai lopetetaan jonkin merkittävän sivuvaikutuksen vuoksi.

Valitettavasti Finasteridin pitkäaikaisenkin käytön jälkeen saavutetut hyödyt säilyvät vain jos hoitoa jatketaan pysyvästi.

 

OSTA FINASTERIDIA SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka urheilulääkkeiden ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita, kuten Npecia. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä