HGH 36IU

  • 586.39€
  • Veroton: 586.39€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Pfizer/El Lilly
  • Tuotenumero: 641
  • Aine: Ihmisen Kasvuhormonin (HGH)
  • Paketti: 1 kynä 36IU
Määrä:

Viimeisin yhteys käyttää urheilijoiden ja kehonrakentajat parantaa fysiikka ja suorituskyky on ihmisen kasvuhormonia tai HGH. HGH ei ole anabolinen steroidi, mutta on proteiini tai peptidi, hormoni tuottaa luonnollisesti ihmisen kehossa. Sitä erittyy aivolisäkkeestä ja se on osa Somatropin proteiinin hormoni perhe, mikä saa sen näyttämään prolaktiinihormonin. Synteettinen HGH on ollut käytössä 1980-luvulta, mutta suuria määriä biosynteettisen HGH on ollut käytössä vasta 2000-luvun alusta.

Ihmisen kasvuhormoni on vastuussa monia tärkeitä tehtäviä ihmisen elimistöön. Tärkeintä on, HGH vastaa kasvuun ja sen seurauksena synteettinen HGH käytetään lapsuudessa ja nuoruudessa vaiheita potilaiden edistää oikeaa kasvua. Se vastaa erilaisia ​​kasvutekijöitä toimintoja ja mekanismeja. HGH on vastuussa solujen uudistumista ja kasvua, säännellä aineenvaihduntaa toimintaa ja edistää korjaus- ja paranemista. HGH on pääasiassa vastuussa luun kasvua, kasvua sisäelimissä, kasvua luurankolihasten ja se vastaa myös kasvun, korjaus ja paranemista sidekudosta. Ei ihme, että on haluttua urheilijoiden ja kehonrakentajat.


HGH 36IU Kur Online

HGH on erittäin korkea turvallisuus luokitus, mikä tarkoittaa, ettei ole mitään rajaa, kuinka kauan se voi käyttää. Se vie aikaa nähdä hyötyjä HGH ja vähintään 16 viikkoa vaaditaan nähdä mitään hyötyä. On suositeltavaa, että HGH on käytetty vähintään kuusi kuukautta suurin mahdollinen hyöty. Suorituskyvyn parantamiseksi, 2 I.U. kohti vuorokaudessa miesten ja naisten IE on hoitotarkoituksiin. Annosta voidaan suurentaa 4 I.U. Erittäin suuret annokset voivat aiheuttaa haittavaikutuksia.

Vaikka HGH ei steroidi, se on erittäin anabolinen. Sen lisäksi, että vastuussa kasvua, se vaikuttaa myös proteiinia, rasvaa, hiilihydraatteja ja vitamiineja ja kivennäisaineita aineenvaihduntaa. Se edistää palamista varastoida rasvaa ja tämä yhdistettynä sen voimakas anabolinen vaikutus tekee tarpeelliseksi niille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä ja ruumiinrakenne. Se lisää paranemista ja nopeus, jolla kudoksia ja soluja korjataan tekee korvaamattomia urheilijoiden ja kehonrakentajat. Paitsi kasvua ja metabolisia vaikutuksia; se vähentää ikääntymisen vaikutuksia, jotka tuottavat keventää ja lihaksikas, vahvistaa luita, parantaa ihon, vähentää masennusta ja antaa enemmän energiaa.
Annostus HGH 36IU

Vaikka se on yksi turvallisimmista hormoni täydentää ja voidaan sietää suurina annoksina, se ei saa käyttää väärin. Terapeuttisessa ja hieman korkeampi, sillä ei ole sivuvaikutuksia. Suurina annoksina se voi aiheuttaa rannekanavaoireyhtymä, nesteen kertymistä, turvotus ja liiallinen kasvu luun jaloissa, käsissä ja leuka.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä