Megamentin 1000

  • 15.99€
  • Veroton: 15.99€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Intas
  • Tuotenumero: 667
  • Aine: Augmentin
  • Paketti: 1000 mg (4 kapselia)
Määrä:

Mitä Megamentin?

Amoksisilliini on antibiootti ryhmässä huumeita kutsutaan penisilliinien. Amoksisilliini taistelee bakteerit kehossa.

Kaliumklavulanaattia on muoto klavulaanihapon, joka on samanlainen kuin penisilliiniä. Kaliumklavulanaattia taistella bakteerit, jotka ovat usein resistenttejä penisilliineille ja muita antibiootteja.

Yhdistelmä amoksisilliini ja clavulanate kalium hoidetaan erilaisia ​​bakteerien aiheuttamien infektioiden, kuten sinuiitti, keuhkokuume, korvatulehdus, keuhkoputkentulehdus, virtsatietulehdus ja ihoinfektiot.

Amoksisilliini ja clavulanate kaliumia voidaan käyttää myös tarkoituksiin, jotka eivät lääkitystä oppaassa.Megamentin Merkkejä

Oraalinen hoito aiheuttamien infektioiden amoksisilliini-resistenttejä organismit tuottavat P-laktamaasia ovat herkkiä klavulaanihapon.
Ylähengitystieinfektiot: välikorvatulehdus, tonsilliitti, sinuiitti.
Alempien hengitysteiden infektiot, keuhkoputkentulehdus (aiheuttama amoksisilliini-resistenttejä β-laktamaasia tuottavien E. coli, H. influenzae ja Haemophilus parainfluenzae), keuhkokuume.

Virtsatietulehdukset: kystiitti, virtsaputken, pyelonefriitti.
Iho- ja pehmytkudosinfektiot.
Megamentin formulaatiot ovat myös tehokkaita hoidettaessa aiheuttamien infektioiden amoksisilliini-herkkien mikrobien sopivassa annos amoksisilliini koska tässä tilanteessa on klavulaanihapon komponentti ei edistä terapeuttisen vaikutuksen.
Injektio: Hoito virtsatieinfektiot, välikorvan tulehdus, hengitystieinfektiot, suoliston tulehdusten, gram-negatiivinen verenmyrkytys, muiden kirurgisten infektioiden, tippuri.
Ehkäisy ja hoito endokardiitti. Hoito aiheuttamien infektioiden penisillinaasi tuottavat bakteerikantoja.Co-amoxiclav on brittiläinen Hyväksytty nimi yhdistelmälle antibioottia sisältävät amoksisilliinitrihydraatti, yksi β-laktaami antibiootti, kaliumklavulanaattia, joka on β-laktamaasin estäjä. Tämä yhdistelmä johtaa antibiootti lisääntynyt spektri toimintaa ja palauttaa tehokkuutta vastaan ​​amoksisilliini-resistenttejä bakteereja, jotka tuottavat β-laktamaasia.

Tämä nimi, toisin trimetopriimisulfametoksatsolia, ei ole laajalti hyväksytty kansainvälisesti ja yhdistelmä tuote eri nimillä yleensä kutsutaan amoksisilliini klavulaanihapon tai amoksisilliini + clavulanate tai yksinkertaisesti kauppanimi kuin EXCLAV (at NeoMedD) HECLAV -625 (Mascot) , Twinox (USV) kiristin (at FGP), Synermox, Augmentin (GlaxoSmithKline entinen Beecham), Tormoxin clav (Intia), tai Clavamel.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä