Premarin

  • 56.51€
  • Veroton: 56.51€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Pfizer
  • Tuotenumero: 615
Määrä:

Yleistietoa

Premarin on seos estrogeenihormonien käytetään vaihdevuosioireiden hoitoon, kuten kuumia aaltoja ja emättimen kuivuutta, polttaminen ja ärsytys. Muita käyttötapoja ovat mm Osteoporoosin ehkäisy postmenopausaalisilla naisilla, ja estrogeenikorvaushoitoa naisilla munasarjojen vajaatoiminnan, tai muita ehtoja, jotka aiheuttavat puutetta luonnollisen estrogeenin itse. Premarin käytetään toisinaan osana syövän hoitoon naisilla ja miehillä.

Estrogeeni on naissukupuolihormoni joka tuotetaan munasarjat. Estrogeeni on välttämätön monille prosesseja elimistössä. Premarin ei tulisi käyttää estää sydänsairauksia tai dementiaa, koska tämä lääkitys saattaa jopa lisätä riskiä sairastua näistä ehdoista. Premarin voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.Käyttö ja annostus

Älä käytä tätä lääkitystä, jos sinulla on jokin seuraavista ehdoista: historia sydänkohtaus, aivohalvaus tai veritulppa (erityisesti keuhkojen tai alavartalolle), maksasairaus, epänormaali emätin verenlaskun, tai hormonaalisia syöpä kuten rinta- tai kohtusyöpä. Tämä lääkitys voi aiheuttaa epämuodostumia sikiölle. Älä käytä premarin jos olet raskaana.

Pitkäaikaista hoitoa Premarin saattaa lisätä riskiä sairastua rintasyöpään, sydänkohtaus tai aivohalvaus. Keskustele lääkärin kanssa yksittäisistä riskeistä ennen Premarin pitkällä aikavälillä, varsinkin jos tupakoi tai ylipainoinen. Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisesti (3-6 kuukauden välein), onko sinun pitäisi jatkaa tätä hoitoa.

On säännöllinen fyysinen tentit ja itse tutkia rintasi kokkareita kuukausittain käyttäessäsi premarin. Premarin ei tulisi käyttää estää sydänsairauksia tai dementiaa, koska tämä lääkitys saattaa jopa lisätä riskiä sairastua näistä ehdoista.
Aine
Aine Premarin
Paketti
Paketti 0.625 mg (28 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä