Megamentin 375

  • 11.73€
  • Veroton: 11.73€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Intas
  • Tuotenumero: 668
Määrä:

Yleistietoa

Augmentin on penisilliini antibiootti.
Augmentin sisältävät yhdistelmän amoksisilliini ja clavulanate kalium. Amoksisilliini on antibiootti ryhmässä huumeita kutsutaan penisilliinien. Amoksisilliini taistelee bakteerit kehossa.
Kaliumklavulanaattia on muoto klavulaanihapon, joka on samanlainen kuin penisilliiniä. Kaliumklavulanaattia taistella bakteerit, jotka ovat usein resistenttejä penisilliineille ja muita antibiootteja.

Augmentin käytetään hoitamaan erilaisia ​​bakteerien aiheuttamien infektioiden, kuten sinuiitti, keuhkokuume, korvatulehdus, keuhkoputkentulehdus, virtsatietulehdus ja ihoinfektiot.
Augmentin voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.Käyttö ja annostus

Älä käytä Augmentin jos olet allerginen amoksisilliini tai clavulanate kaliumia, tai jos olet joskus ollut maksasairaus aiheuttamia tätä lääkitystä. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin muulle penisilliiniantibiootin kuten amoksisilliini (Amoxil, Augmentin, Dispermox, Moxatag), ampisilliinia (Principen, Unasyn), dicloxacillin (Dycill, Dynapen), oksasilliinille (Bactocill) tai penisilliiniä (Bicillin LA, PC Pen VK, Pfizerpen), ja muut.

Ennen Augmentin, kerro lääkärille, jos sinulla on maksasairaus (tai aikaisempi hepatiitti tai keltaisuutta), munuaissairaus tai mononukleoosi, tai jos olet allerginen sefalosporiiniantibiootti kuten kefdiniiriksi (Omnicef), kefprotsiilin (Cefzil) , kefuroksiimi (Ceftin), kefaleksiini (Keflex), ja muut.

Jos vaihdat yhden tabletin muodosta toiseen (säännöllinen, pureskeltava tai laajennettu versio tabletti), ottaa vain uuden tabletin muodossa ja voimaa lääkärin ohjeen mukaan. Tämä lääke voi olla yhtä tehokas tai voisi olla haitallista, jos et käytä tarkkaa tabletteina lääkäri on määrännyt.

Amoksisilliini ja clavulanate kalium voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkitystä ilman kertoo lääkäriltä imetät lapselle. Augmentin voi tehdä ehkäisypillereitä tehottomampi. Kysy lääkäriltäsi käyttämällä ei-hormonaalista ehkäisymenetelmä (kuten kondomia, pallean spermisidi) raskauden ehkäisyyn kun otat Augmentin.
Aine
Aine Augmentin
Paketti
Paketti 375mg (6 kapselia)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä