Azab 100

  • 5.33€
  • Veroton: 5.33€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Parth
  • Tuotenumero: 676
Määrä:

Azithromycin hoidetaan erilaisia ​​bakteeri-infektioita. Tämän tyyppinen makrolidiantibiootti. Se toimii lopettamalla bakteerien kasvua. Tämä lääke ei toimi virusinfektioiden (esim flunssaa, flunssa). Tarpeettomat käyttö tai väärinkäyttö tahansa antibiootti voi aiheuttaa sen väheni tehokkuutta.

MITEN Suomessa:


Lue pakkausseloste, jos se on saatavissa apteekista Suomessa, ennen kuin aloitat atsitromysiini ja joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on - kysymyksiä, käänny lääkärin tai apteekin puoleen. Ottamaan lääkkeensä suun kautta lääkärin ohjeiden mukaan, yleensä kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman. Voit ottaa tämän lääkitystä elintarvikkeiden kanssa, jos vatsavaivoja ilmenee. Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste. Antibiootit toimivat parhaiten, kun määrä lääkettä elimistössä pysyy vakiona. Siksi tätä lääkettä samaan aikaan joka päivä. Jatka ottamaan lääkkeensä kunnes koko määrätty määrä on päättynyt, vaikka oireet häviävät muutaman päivän.

Pysäyttäminen lääkitys liian aikaisin voi sallia bakteerit jatkavan kasvuaan, mikä voi johtaa paluuta infektio. Sisältävät antasidit alumiinia tai magnesiumia, voi vähentää imeytymistä atsitromysiinin jos otetaan samanaikaisesti. Jos otat antasideja Suomessa, joka sisältää alumiinia tai magnesiumia, odota vähintään 2 tuntia ennen tai jälkeen Atsitromysiini. Kerro lääkärille, jos oireet jatkuvat tai pahenevat.

Sivuvaikutukset Suomessa:


Vatsavaivoja, ripulia / löysät ulosteet, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu tai voi esiintyä. Jos jokin - jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin mahdollisimman pian. Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia. Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia: muutokset kuulo (esimerkiksi kuulon heikkeneminen, kuurous), silmä ongelmat (esim, roikkuvat silmäluomet, näön hämärtyminen), puhuminen vaikeudet / nielemiseen, lihasheikkous, merkkejä maksan ongelmia (esim epätavallinen väsymys, jatkuvaa pahoinvointia / oksentelua, vakavia Maha / vatsakipu, keltaisuus silmien / ihon, tumma virtsa). Hanki lääkärin apua heti, jos jokin näistä harvinaisista mutta vakavista haittavaikutuksista: nopea / epäsäännöllinen syke, vaikea huimaus, pyörtyminen. Tämä lääke voi harvoin aiheuttaa vakavia suolikanavan sairaus (Clostridium difficile liittyvä ripuli) alkaen - resistenttien bakteerien.

Tämä tila voi ilmetä hoidon aikana tai viikosta useisiin kuukausiin hoidon jälkeen pysähtynyt. Älä käytä anti-ripuli tuotteita tai huumaavien kipulääkkeiden, jos jokin seuraavista oireista, koska nämä tuotteet voivat tehdä niistä pahempi. Kerro lääkärille, jos sinulle ilmaantuu: jatkuva ripuli, vatsaontelon tai vatsakipu / kouristelua, veri / limaa ulosteessa. Lääkitseminen pitkään tai toistuvasti aikoja voi aiheuttaa suun sammas tai uuden hiivatulehdus. Keskustele lääkärin, jos valkoisia laikkuja suussa, muutos valkovuoto tai muita uusia oireita. Erittäin vakava allerginen reaktio lääke on harvinainen. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia. Allerginen reaktio tämä lääke voi palauttaa vaikka lopetat lääkkeen. Jos saat allergisen reaktion, edelleen nähdä mitään edellä mainituista oireista useita päiviä viimeisen annoksen jälkeen. Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin Suomessa.
Aine
Aine Azithromycin
Paketti
Paketti 100mg (3 kapselia)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä