Azab 500

  • 7.46€
  • Veroton: 7.46€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Parth
  • Tuotenumero: 678
Määrä:

Atsitromysiini käytetään Suomessa hoidettaessa erilaisia ​​bakteeri-infektioita. Tämän tyyppinen makrolidiantibiootti. Se toimii lopettamalla bakteerien kasvua. Tämä lääke ei toimi virusinfektioiden (esim flunssaa, flunssa). Tarpeettomat käyttö tai väärinkäyttö tahansa antibiootti voi aiheuttaa sen väheni tehokkuutta.

Sivuvaikutukset Suomessa:

Vatsavaivoja, ripulia / löysät ulosteet, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu tai voi esiintyä. Jos jokin - jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin mahdollisimman pian. Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia. Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia: muutokset kuulo (esimerkiksi kuulon heikkeneminen, kuurous), silmä ongelmat (esim, roikkuvat silmäluomet, näön hämärtyminen), puhuminen vaikeudet / nielemiseen, lihasheikkous, merkkejä maksan ongelmia (esim epätavallinen väsymys, jatkuvaa pahoinvointia / oksentelua, vakavia Maha / vatsakipu, keltaisuus silmien / ihon, tumma virtsa). Hanki lääkärin apua heti, jos jokin näistä harvinaisista mutta vakavista haittavaikutuksista: nopea / epäsäännöllinen syke, vaikea huimaus, pyörtyminen. Tämä lääke voi harvoin aiheuttaa vakavia suolikanavan sairaus (Clostridium difficile liittyvä ripuli) alkaen - resistenttien bakteerien. Tämä tila voi ilmetä hoidon aikana tai viikosta useisiin kuukausiin hoidon jälkeen pysähtynyt. Älä käytä anti-ripuli tuotteita tai huumaavien kipulääkkeiden jos jokin - jokin seuraavista oireista, koska nämä tuotteet voivat tehdä niistä pahempi. Kerro lääkärille, jos sinulle ilmaantuu: jatkuva ripuli, vatsaontelon tai vatsakipu / kouristelua, veri / limaa ulosteessa. Lääkitseminen pitkään tai toistuvasti aikoja voi aiheuttaa suun sammas tai uuden hiivatulehdus. Keskustele lääkärin, jos valkoisia laikkuja suussa, muutos valkovuoto tai muita uusia oireita. Erittäin vakava allerginen reaktio lääke on harvinainen. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset - oireita vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia. Allerginen reaktio tämä lääke voi palauttaa vaikka lopetat lääkkeen. Jos saat allergisen reaktion, edelleen nähdä mitään edellä mainituista oireista useita päiviä viimeisen annoksen jälkeen. Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin Suomessa.Interactions:

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisäävät vakavia sivuvaikutuksia Suomessa. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, pysäyttää tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ilman lääkärin lupaa. Joitakin tuotteita, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen ovat: eläviä bakteereja rokotteita. Vaikka useimmat antibiootit todennäköisesti ole vaikutusta hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuten pilleri, laastari, tai rengas, jotkin antibiootit voivat vähentää niiden tehokkuutta. Tämä voi johtaa raskauteen. Esimerkkejä ovat rifamysiineille, kuten rifampisiinin tai rifabutiini. Muista kysyä lääkäriltä tai apteekista, jos tulisi käyttää muita luotettavia ehkäisymenetelmiä käytettäessä tätä antibioottia. Monet lääkkeet lisäksi atsitromysiini voi vaikuttaa sydämen rytmiin (QT-ajan pidentymistä), kuten amiodaroni, disopyramidi, dofetilidi, dronedaroni, Ibutilidi, pimotsidi, prokainamidi, kinidiini, sotaloli, mm.
Aine
Aine Azithromycin
Paketti
Paketti 500mg pillereitä 3

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä