Frusenex

  • 3.08€
  • Veroton: 3.08€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Geno
  • Tuotenumero: 679
Määrä:

Frusenex (furosemidia) on eräänlainen loop-diureetti, joka tunnetaan myös veden pilleri, joka estää kehon absorboimaan suuria määriä suolaa. Se voi auttaa vähentämään tulehdusta ja vähentää nesteen kertymistä tapahtuu seurauksena sydänsairaus tai maksasairaus ja tiettyjen munuaissairauksien. Sitä voidaan myös käyttää verenpainetaudin hoidossa. Tämä lääkitys on tehokas hoidettaessa näitä oireita, koska se aiheuttaa kehon jotta liika suola voidaan välittää virtsaan.


Frusenex (furosemidia) Kur Online

Jos käytät Frusenex (furosemidia) käsitellä mitään edellä mainituista ehdoista, sinun tulisi huolellisesti noudattaa kaikkia ohjeita lääkemääräysten. Saatat olla neuvoa ottamaan yksi tabletti päivässä, aamulla tai tabletti kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Vaikka tämä lääke on voitava valvoa korkea verenpaine, se ei paranna sitä. potilaiden tulee jatkaa lääkkeen vaikka he tuntevat paremmin. Älä lopeta tämän lääkitystä neuvottelematta ensin lääkärin kanssa.Frusenex (furosemidia) Sivuvaikutukset

On joitakin sivuvaikutuksia Frusenex (furosemidia) Tanska, yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat:
Huimausta tai huimaus
päänsärky
selkeä näkemys
lihaskouristuksia
heikkous
Ottaen tämän lääkitystä, ota heti yhteyttä lääkäriin, jos jokin edellä mainituista haittavaikutuksista tullut haittaavia. Muita vakavia haittavaikutuksia tämän lääkkeen vaatii lääkärin hoitoa, kuten merkkejä nestehukka, kuten voimakasta huimausta, epätavallinen suun kuivuminen, vaikea jano tai muita oireita kuten turvonneet raajat, muutokset kuulossa, vaikea vatsakipu, tai kellastumista silmien tai ihon.
Aine
Aine Furosemide (Lasix)
Paketti
Paketti 40mg (10 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä