WINSTROL (STANOTSOLOLI 50 MG)

  • 105.55€
  • Veroton: 105.55€
Määrä:

WINSTROL (STANOTSOLOLI 50 MG)

YLEISIMMÄT NIMET: Winstrol, Stanotsololi, Suun kautta otettavat Stanotsololi.

Dragon Pharman valmistamat Winstrol 50 mg tabletit ovat yksi suosituimmista ja myydyimmistä Stanotsololin (Winstrol) muodoista. Alunperin Stanotsololia käytettiin eläinlääketieteessä, mutta nykyään se on erittäin suosittua voimanostajien ja kehonrakentajien keskuudessa. Lääkettä käyttävät myös pienemmillä määrillä yleisurheilijat. Urheilijat käyttävät Winstrolia lihasmassan kasvattamiseen sekä lihasten muodon parantamiseksi.

 

WINSTROLIN OMINAISUUDET JA VAIKUTUKSET 

Tällä oraalisella steroidilla on kohtalainen androgeeninen aktiivisuus, joka on 30% testosteroniin verrattuna ja korkea anabolinen aktiivisuus, joka on 320% testosteroniin verrattuna. Sen avulla käyttäjä voi lisätä merkittävästi voimaa sekä kestävyyttä. Alkaleeniryhmässä lääke on 17. asemassa. Tästä johtuen sen biosaatavuus on korkea. Lääkkeen suurin haittapuoli on sen maksatoksisuus. Se ei myöskään kerää syklin aikana nestettä elimistöön, joten sitä käytetään usein kehon kuivaukseen.

 

KUINKA ORAALISTA STANOTSOLOLIA KÄYTETÄÄN 

Jos halutaan kasvattaa näyttävän ja määritellyn näköisiä lihaksia sekä lisätä kestävyyttä, Stanotsololia käytetään 50 mg annoksella yksittäisessä syklissä. Stanotsololi sopii henkilöille joilla on kohtalainen rasvakertymä ja jotka ovat keskipainoisia. Optimaalinen annos on 50-100 mg päivässä. Anabolis-androgeenisten steroidien (AAS) käyttöä aloittelevien tulisi ottaa päivässä pienempi annos, 10-20 mg ja yleisurheilijat käyttävät tätä samaa annosta. Sykli kestää 8 viikkoa. Älä ylitä syklin pituutta koska se voi johtaa maksavaurioon. Lääke sopii myös naispuolisille urheilijoille. Naisten annos ei saa ylittää 5-10 mg päivässä.

 

YHDISTÄMINEN 

Urheilijat jotka omaavat paljon kokemusta AAS:n käytöstä, yhdistävät Stanotsololin Testosteronipropionaatin kanssa. Koska lääkkeen vaikuttava aine on melko mieto, yksittäinen sykli ei mahdollista merkittävää lihasmassan lisäystä.

 

OSTA ORAALISTA STANOTSOLOLIA SUOMESSA 

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Winstrol 50 mg. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Aine
Aine Suun kautta otettavat Stanotsololi (Winstrol)
Paketti
Paketti 50 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä