Dianabol 20

  • 59.45€
  • Veroton: 59.45€
Määrä:

DIANABOL (METANDIENONI 20MG)

 

YLEISIMMÄT NIMET: DianabolI, D-boli, Methane.

 

Dragon Pharman oman kuvauksen mukaan Dianaboli on oraalinen steroidi, joka sisältää 20 mg Metandienoni nimellä tunnettua hormonia. Dianabol on kehonrakentajien keskuudessa suosituin nimitys tälle myös “D-bol” nimellä kulkevalle steroidille. D-Boli tunnetaan toiseksi ensimmäisenä kehitettynä anabolisena steroidina, heti testosteronin jälkeen. Tämä steroidi on myös meidän verkkokaupassamme myynnissä olevista tuotteista kaikista suosituin. Dianabol-tabletit sekä pillerit ovat suosittuja aloittelijoiden keskuudessa, koska niiden avulla lihasmassan ja voiman kehitys onnistuu hyvin nopeasti.

 

Nopean kehoon kohdistuvan vaikutuksen ansiosta, Metandienoni (tunnetaan myös nimellä Methandrostenolone) on loistava “pikastartti” kaikille sykleille. Tällä steroidilla syklinsä aloittavat kehonrakentajat alkavat nähdä tuloksia välittömästi, samalla kun vasta odottavat anabolisten aineiden hitaampien esterien vaikutusten alkamista. Tämän steroidin suomalaiset käyttäjät kertovat usein sen merkittävistä lihasmassaa ja voimaa lisäävistä vaikutuksista. D-Bol tunnetaan myös harjoittelun aikana voimakkaasta “pumppi” vaikutuksesta lihaksille. Tämä johtuu pääasiassa sen proteiinisynteesiä kiihdyttävästä ja lihasten typpipitoisuutta nostavista vaikutuksista.

 

ANNOSTUS

 

Kuten aiemmin mainittiin, Dianabol-tabletit ovat loistava alku mille tahansa syklille, mutta on tärkeää huomata, että useat kehonrakentajat käyttävät tätä steroidia myös “siltana” syklien välillä sekä keinona syklistä palautumiseen. Tällöin Dianabolia käytetään pieninä annoksina PCT:n (syklin jälkeinen hoito) tai syklien välissä pitämään androgeenitasot korkealla sekä ylläpitämään voimaa ja lihasmassaa kehon testosteronitasojen muuttuessa.

D-Bol-pillerit eivät ole kovinkaan suosittu steroidi naisten keskuudessa, sen vahvoista maskulinisaatio-vaikutuksista johtuen. Miehet käyttävät Dianabolia yleensä annoksella joka vaihtelee 25-100 mg päiväannoksen välillä 4-10 viikon jaksoissa ja 10 mg päiväannoksella siltana tai syklin jälkeisessä hoidossa niin kauan kuin on tarpeen.

 

SIVUVAIKUTUKSET

 

Metandienonia pidetään yhtenä voimakkaimmista kehonrakentajien saatavilla olevista oraalisista anabolisista steroideista. On hyvä huomata, että jotkut kärsivät estrogeeniin liittyvistä ongelmista, kuten nesteen kertymisestä kehoon ja joissain tapauksissa gynekomastiasta (eli miehillä rintakudoksen kehittymisestä nänneihin, joka voi johtaa hankaliin ja kivuliaisiin kyhmyihin rinnan alueella) Dianabol pillereitä tai muita lisäravinteita käyttäessään. Tästä syystä kehonrakentajat suosivatkin estrogeenin tukahduttajien, kuten Anastrotsolin tai Tamoksifeenin käyttöä tämän steroidin kanssa. Kuten useat muutkin oraaliset steroidit, metandienoni on C17 alfa-alkyloitu yhdiste joka voi tästä syystä olla maksatoksinen. Onkin suositeltavaa, että kehonrakentajat sisällyttävät Dianabolin kanssa myös maksan suojaamisen osaksi päivittäistä lisäravinneohjelmaansa ja käyttävät tätä tehokasta ainetta harkitusti kohtuullista annostusta noudattaen sekä pyrkimällä pitämään käyttöjaksot pisimmillään 10 viikon pituisina. Dianaboli tuo merkittävän lisän mihin tahansa sykliin ja sen käyttö on yleistä kaikkien injektoitavien steroidien kanssa. 


DIANABOLIN OSTAMINEN SUOMESSA

Kauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkosta. Löydät valikoimastamme vain Dianabolin kaltaisia korkealuokkaisia tuotteita. Apteekkimme tarjoaa alan huippumerkit halvimmalla hinnalla toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

 

 

 

Aine
Aine Suun kautta otettavat Metandienoni (Dianabol)
Paketti
Paketti 20 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä