EQ 300

  • 76.28€
  • Veroton: 76.28€
Määrä:

Osta EQ 300 (Boldenone Undecylenate) Steroidit

EQ 300 on destinated lihaksensisäistä injektiota ja on tehty Dragon Pharma Europe. Tämä steroidi lääke sisältää Boldenone Undecylenate, ja se tunnetaan myös tasapaino. Boldenone Undecylenate on johdannainen testosteroni, kohtalaisen voimakas anabolinen ja androgeeni ominaisuuksia. Urheilijat kun vastapaino usein raportti hidas, mutta vakaa ja laatu lihasten kasvua.

Boldenone Undecylenate luotiin samalla attemptiing tehdä drugsimillar D-Bol, mutta enemmän pitkävaikutteista. Mutta mitä luotiin oli steroidi, joka ei ollut kuin D-Bol. Yksinkertainen tapa ajatella tasapaino on yksinkertaisesti Dianabol ilman 17-alfa-metyyliryhmä.

Yleensä EQ 300 verrattuna deka Durabolin, mutta vedenpidätyskyvyn EQ 200 olisi hieman korkeampi kuin deka Durabolin, mutta vähemmän kuin testosteroni.


EQ 300 (Boldenone Undecylenate) Kur Online

Se etu, että kun EQ 300 on se, että tämä steroidi lisää proteiinisynteesiä lihassoluissa. Tämä vaikutus on verysimilar ottaen tällaisten steroideja kuten Anavar. Tasapaino tarjoaa slowerbut laadukkaampia voittoja lihakset, enemmän laatua kuin ottaa steroidi perustuu testosteroni.

EQ 300 ei ole nopea massan rakentaja, tämän steroidi antaa hitaasti mutta tasaisesti voimistuu yksi lihas. Parempi vaikutus saadaan, kun tämä steroidis ottanut pitkiä aikoja, tyypillisesti 10 viikkoa pitkä. Lihas ei pitäisi olla hyvin määritelty ja ulkoasua olisi erittäin vankka. Avantageof tämän steroidi on, että koko lihaksia aikana saadun cyclecan säilytti kun lääke keskeytetään. Koska oli mentionedearlier rakenteellisesti vastapaino on erittäin takana juttu täyteaineena huumeiden Dianabol.Sykli EQ 300 (Boldenone Undecylenate) Tulokset

Riippuen toivottuja tuloksia, EQ 300 on combinated muita steroideja. Alusta sisältää lisäksi esimerkiksi massa, se voidaan combinated Anadrol tai ruiskeena testosteroni. Vaikutus olisi uskomattoman voittoja lihakset ja voimaa, ilman että sama intensiteetti haittavaikutuksia, jos käytetään tätä steroidi yksin. Mukaan leikkaus vaiheessa, että mentain ja parantaa kovuus ja tiheys lihaksia on suositeltavaa yhdistää EQ 300, jossa on ei-aromatizable steroidi kuten trenboloniasetaatti, Halotestin tai Winstrol.
Aine
Aine Boldenone undecylenate (Equipose)
Paketti
Paketti 10 ampullia (300mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä