OXYMETHOLON

  • 103.42€
  • Veroton: 103.42€
Määrä:

OXYMETHOLON

YLEISIMMÄT NIMET: Anadrol, Adrol, Drol, Oksimetoloni, Oksi.

Oksimetoloni on tehokas steroidi lisäämään lihasmassaa ja voimaa nopeasti. Oksimetolonia (Anadrol) pidetään toiseksi tehokkaimpana tablettimuotoisena steroidina, Halotestinin ollessa tehokkain. Ollessaan AAS-valmisteiden huippua, on sillä myös joitakin myrkyllisiä vaikutuksia. Dragon Pharman valmistamalla Anadrolilla on vahva anabolinen vaikutus ja painonnostajat käyttävät sitä usein nostaakseen painoaan. Lääkkeen tehokkuus on omaa luokkaansa. Oksimetolonista löytyy verkosta paljon erilaisia arvosteluja. Kohtuullinen hinta ja erinomaiset tulokset tekevät tästä valmisteesta yhden suosituimmista anabolisista steroideista urheilufarmakologisten tuotteiden markkinoilla.

 

OKSIMETOLONIN TOIMINTA JA VAIKUTUKSET 

Steroidin vaikutus ilmenee urheilijalle voimakkaana ja nopeana painon nousuna, kun lihakset turpoavat hetkessä. Oksimetoloni estää ja vähentää voimakkaasti sukupuolihormoni globuliinia, joka lisää vapaan testosteronin tasoa veressä. Tämä vaikutus stimuloi massan ja voiman kasvua. On kuitenkin syytä huomata että 30% massasta on nestettä joka poistuu kehosta kuurin lopussa ja olla luottamatta liikaa lääkkeeseen tämän tekijän kannalta. Anadrol-kuurin aikana voidaan saavuttaa jopa 15 kg kokonaismassan lisäystä lihasten näyttäessä suurilta ja mahtavilta.

Steroidin oleellinen ominaisuus on sen kyvyssä lisätä nivelnestettä nivelissä, minkä avulla painonnostajat voivat parantaa tuloksiaan ilman loukkaantumis- tai nyrjähdysvaaraa. Lukuisten arvostelujen perusteella voimme luottavaisesti sanoa Oksimetolonin lievittävän nivelten ja nivelsiteiden kipua ja rasitusta. Nivelnesteen toimiessa voiteluaineena Dragon Pharman valmistamaa Oksimetolonia pidetään voimanostajille sekä painonnostajille parhaana vaihtoehtona voiman kehittämisessä.

 

KÄYTTÖ JA ANNOSTUS 

Annostus riippuu yleensä urheilijan painosta. Suurin mahdollinen annos on 150 mg päivässä. Tämä annostus sopii yli 100 kg painaville urheilijoille, joilla on jo ennestään kokemusta anabolisten lääkkeiden käytöstä. Kevyemmille urheilijoille riittää 1-2 tablettia (50-100 mg) päivässä. On hyvä huomata, että annoksen suurentaminen ei takaa parempia tuloksia mutta sen sijaan lisää ei-toivottujen sivuvaikutusten riskiä. Maksimitulosten saavuttamiseksi kuurin pituus kestää neljästä kuuteen viikkoa. Näiden suositusten noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa terveysriskejä. Anadrolia saavat käyttää vain yli 21-vuotiaat henkilöt.

Anadrolia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa. Oksimetoloni voidaan yhdistää onnistuneesti Nandrolonidekanoaatin, Testosteronin ja Primobolanin kanssa painon ja voiman kasvattamiseksi. Antiestrogeeniä, kuten Nolvadexia, tulisi käyttää syklin aikana ja Clomidia ja Nolvadexia syklin loputtua haittavaikutusten poistamiseksi ja syklin viimeistelemiseksi. HCG:n käyttäminen syklin aikana mahdollistaa sekä saavutetun massan huomattavan säilymisen että kehon luonnollisen testosteronitason pitämisen aktiivisena.

 

OSTA OKSIMETOLONIA SUOMESSA 

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Oksimetoloni. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

 

Aine
Aine Oksimetoloni (Anadrol)
Paketti
Paketti 50 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä