Anavar 50

  • 239.85€
  • Veroton: 239.85€
Määrä:

ANAVAR (OKSANDROLONI 50MG)

YLEISIMMÄT NIMET: Anavar, Var, Oxandro, Oxa.

Oksandrolonista koostuva ja Dragon Pharman valmistama Anavar on DHT:n (dihydrotestosteroni) johdannainen. Se on anabolinen steroidi, jolla on vähän tai ei ollenkaan androgeenisiä ominaisuuksia ja vain lieviä anabolisia ominaisuuksia. Miehet huomaavatkin nopeasti, että tämä steroidi on lähes hyödytön bulkkaukseen tarkoitettuihin sykleihin.Tällä steroidilla ei yksinkertaisesti ole massan kasvatukseen sopivia ominaisuuksia. Sen hyvä puoli kuitenkin on se, että käytettäessä sitä sesongin ulkopuolella, kaikki sinä aikana saavutettu massa ovat puhdasta tiukkaa lihasta, koska tämä steroidi ei aromatisoi. Se voi myös varsin merkittävästi lisätä voimaa, kunhan muistaa, että voima ja massa eivät aina kulje käsi kädessä.

 

Paras aika Anavarin ostamiselle on epäilemättä cuttausjakson aikana. Oksandrolonihormoni auttaa säilyttämään voimaa ja massaa, joitka molemmat usein menetetään kun kaloreita aloitetaan rajoittamaan. Näin pystyt suorittamaan tarvittavan harjoittelusi tarmokkaasti ja mikä tärkeintä, pitää kiinni massasta, jonka saavuttamiseksi olet tehnyt paljon töitä. Lisäksi tämän hormonin käyttö ravintolisänä kiihdyttää aineenvaihduntaasi, jolloin kehosi pystyy polttamaan rasvaa paljon tehokkaammin. Kaikki Anavaria ostaneet tietävät miten hyvin tämä hormoni edistää näyttävien ja kovien lihasten hankkimista.

 

Anaboliset steroidit voivat olla erittäin haitallisia naisille, koska ne usein aiheuttavat virilisaatio-oireita joihin kuuluu äänen madaltumista, karvankasvua ja klitoriksen laajentumista. Hellävaraisen luonteensa vuoksi Anavar näyttää kuitenkin olevan käytännössä vapaa sivuvaikutuksista, eikä ainoastaan miehille vaan myös naisille, mikä tekeekin siitä parhaan mahdollisen anabolisen steroidin naisille. Vaikka tätä anabolista steroidia voikin käyttää menestyksekkäästi sekä miehet että naiset, Anavaria kuulee usein tästä syystä kutsuttavan “tyttösteroidiksi”. ANAVAR-SYKLIT JA ANNOSTUS

 

Merkittävän osan Anavaria käyttävistä miehistä on käytettävä Anavaria suuria määriä saavuttaakseen huomattavia etuja, steroidin erittäin lievästä luonteesta johtuen. Useimmat miehet ottavat Anavaria päivässä 50 mg tai enemmän ja vähimmäisannos, jos halutaan saavuttaa konkreettisia tuloksia, on 80 mg päivässä. Naiset taas ovat herkempiä anabolisille steroideille, joten Anavaria tulee käyttää pienempiä annoksia. Useimmat naiset pitävät tehokkaana 10 mg annosta päivässä, 20 mg ollessa Anavarin enimmäismääränä päivän aikana.

 

Riippumatta käyttäjän sukupuolesta voidaan Anavaria käyttää menestyksekkäästi pidempään kuin useimpia muita suun käyttä otettavia oraalisia anabolisia steroideja, 6-8 viikon käytön kuitenkin ollessa jakson enimmäisaika.

 

ANAVARIN SIVUVAIKUTUKSET

 

Suurin osa anabolisista steroideista voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. On tärkeää pitää mahdolliset sivuvaikutukset mielessä, vaikka niiden ilmeneminen ei ole väistämätöntä ja ne voidaan jopa suurelta osin välttää yksinkertaisesti käyttämällä kyseistä steroidia oikein. Vaikka monilla anabolisilla steroideilla on suuri potentiaali negatiivisiin estrogeeniin liittyviin sivuvaikutuksiin aromatisoinnin vuoksi, Anavarilla ei näitä ominaisuuksia ole. Anavar ei aromatisoi joten yleisiä sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa, ei esiinny ellet ole erityisen herkkä aineelle. Voit välttää nämä ongelmat itse käyttämällä antiestrogeenejä kuten Tamoksifeeni (Nolvadex) tai Klomifeeni (Clomid).

 

ANAVARIN OSTAMINEN SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka steroidien ostamiseen verkossa. Valikoimastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, kuten Anavar. Apteekkimme tarjoaa huippumerkit halvimmilla hinnoilla ja Suomeen toimitettuna. Täydellinen asiakastyytyväisyys on tavoitteemme!

Aine
Aine Oksandroloni (Anavar)
Paketti
Paketti 50 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä