Clen-Max

  • 39.98€
  • Veroton: 39.98€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 519
Määrä:

Tämä tuote (Klenbuterolihydrokloridi) myydään Suomessa eri nimillä:

  • Astralean
  • Clenbutaplex
  • Clenbutaxyl
  • Klenbuteroli
  • Clenodex


Klenbuteroli on voimakas, pitkä keuhkoputkia, jota käytetään joissakin Euroopan maissa astman ja siihen liittyvien keuhkosairauksiin. Kuitenkin lääke on myös voimakas thermogenic aine ja voi valikoivasti vähentää rasvaa ja lisätä lihasmassaa. Tämä ominaisuus Klenbuteroli on tehnyt siitä suositun huumeen monia ihmisiä. Tämän vuoksi valikoivaa eristämistä vaikutus, lääke on laajalti väärin sekä amatööri urheilijoita Suomessa.

Kuitenkin lääke on myös erittäin myrkyllinen ja on useita hyvin huolestuttavia sydämen ja keskushermoston sivuvaikutuksia.

Tehosteet


Klenbuteroli on beeta-2-adrenerginen. Stimulointi beeta-2-reseptorien johtaa sileän lihaksen rentoutumista ja tämä ominaisuus on laajalti käytetty astman hoitoon (rentouttaa keuhkoputkien sileän lihaksen). Se on kyky tyhjentää nenäkäytävien ja keuhkoputkia laajentaa, mikä tekee hengitys helpompaa. Klenbuteroli on hyvin samanlainen kuin efedriiniä tai amfetamiinin toimissaan. Kuitenkin, se on paljon kestävämpi kuin efedriiniä. Sen ominaisuudet sympaattinen agonistit saattavat johtaa lisääntyneeseen stimulaation keskushermostoon, nostaa verenpainetta, ja on myös kyky aineenvaihdunta rasvaa ja proteiinia.

Kyky laajentaa keuhkoputkia ja rentoutua sileän lihaksen on johtanut sen terapeuttiseen käyttöön astman ja hidastaa ennenaikaisen työvoiman supistukset. Klenbuteroli Muita vaikutuksia ovat lisääntynyt sydämen syke, lihasten vapina, hikoilu, ahdistuneisuus, hyperaktiivisuus ja äärimmäinen tarkkaavaisuutta (kuten Anadrol steroidi).Sivuvaikutukset lääkkeen Suomessa


Monet alan asiantuntijat liikuntalääketieteen vuonna Suomessa sopia, että klenbuteroli ei ole kovin vaarallinen, ainakaan kuten kokaiinin tai amfetamiinin. Jotta terve ihminen, joka ei ota liian suuria annoksia, todennäköisyys saada komplikaatioita ovat harvinaisia. Kuitenkin ne ihmiset, jotka on sydänvaivoja ennen tai nopea sykkeen tulee pidättäytyä tätä lääkettä. Usein lääke voi aiheuttaa merkittävää verenpaineen lasku, hikoilu, ja ahdistusta. Ja tällaisissa tapauksissa sairaala käynti on erittäin suositeltavaa. Muista, että klenbuteroli on myös liitetty aggressiivista käyttäytymistä, mielialan vaihtelut, masennus, vainoharhaisuus ja muutamia kuolemantapauksia on raportoitu vaurioilta sydämeen.
Aine
Aine Klenbuterolihydrokloridi (Člen)
Paketti
Paketti 40mcg (50 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä