Max-Pro

  • 87.13€
  • Veroton: 87.13€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 534
Määrä:

Yleistietoa

MAX-PRO (drostanolone propionaatti) on injektoitava anabolinen steroidi peräisin dihydrostestosterone (DHT). Täällä, DHT on modifioitu 2-metyyli-ryhmä lisätä anaboliset ominaisuudet, joten tämä materiaali paljon tehokkaampi edistämään lihasten kasvua kuin ei-metyloitu DHT. Drostanolone propionaatti perustettiin vuonna 1950. Yritys nimeltä Syntex kehittänyt aineen, yhdessä sellaisten muita tunnettuja steroidien kuten Anadrol ja Superdrol. Noin kymmenen vuotta myöhemmin masteron drostanolone otettiin ensimmäisen kerran käyttöön kuin reseptilääke.

Yhdysvalloissa FDA hyväksyi drostanolone vaihdevuodet ohittaneille naisille hoitoon käyttökelvottoman rintasyövän. Lopulta muut reseptilääkkeitä kehitettiin joka mahdollistaa paremmin samoilla ehdoilla, että tämä lääke on alun perin hyväksytty ja hitaasti valmistajat alkoivat vapaaehtoisesti tuotannon lopettamisesta sen. Nyt päivää, tämä aine ei ole enää saatavana reseptilääkkeiden ja voi ostaa vain mustassa pörssissä, jossa se on edelleen suosittu yhdiste keskuudessa kehonrakennus ja suorituskykyä parantavia yhteiskunnassa.Masteron, kuten sitä usein kutsutaan, on steroidi, joilla on kohtalainen anabolisia ominaisuuksia. Tämä steroidi käytetään usein kehonrakentajat jotka valmistautuvat show, koska se tosiasia, että androgeeni luonne se antaa kovaa, määritetty ilme lihaksiin. Käyttäjät masteron usein raportti nousu voimaa ja lihaskestävyyttä. Sitä käytetään myös urheilijoiden nopeudesta riippuvia ja painon säädelty laji, jossa se on suosikki, koska sen kyky tuottaa hyviä voittoja lihasmassaa ja voimaa joidenkin kehon rasva vähenisi ja vähän sivuvaikutuksia.


Sykli MAX PRO (Drostanolone propionaatti) Tulokset

MAX PRO (Drostanolone propionaatti) ei muuntaa estrogeenia, joten estrogeenisiä sivuvaikutuksia, kuten veden paisunut ja gynekomastia ei pitäisi olla huolta, kun tämä steroidi. Masteron käytetään useimmiten vähentämään jaksoissa, missä se on päällekkäin muiden kuivatuksen, ei aromiaineiden, kuten stanotsololi ja trenbolonin. Nämä syklit tuottavat yleensä ole veden paino ja massa saatuun pois niistä on laadukkaita rock kova lihasmassaa. Masteron voi olla androgeeni ja tavallista androgen liittyviä haittavaikutuksia on mahdollista käyttää tätä lääkettä. Androgeeni haittavaikutuksia voivat olla asioita, kuten öljyä iho, akne, ja lisääntynyt kehon ja kasvojen karvat. Kuten kaikki muut anabolisia / androgeeni steroideja kun ottaa annokset, jotka voivat edistää lihasten kasvua, voi Masteron tukahduttaa elimistön luonnollista testosteronin toimintaa ja tuotantoa. Tämän vuoksi olisi oikea post syklin hoito protokolla seuraa lopussa syklin. Useimmat käyttäjät yleensä valita ajaa, kuten Clomid ja HCG tehokkaasti saada kehonsa alkaa tuottaa testosteronia kiveksiä ja aivolisäkkeen uudelleen.
Aine
Aine Drostanolone propionaatti (Masteron)
Paketti
Paketti 10 ampullia (100mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä