N-Lone-100

  • 54.37€
  • Veroton: 54.37€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 536
Määrä:

Yleistietoa

N-LONE-100 (nandrolone fenyylipropionaatti) Kemiallinen rakenne: 17β-hydroksiestra-4-en-3-oni Tehokas Annostus: 200-600 mg / viikko Durabolin on hyvin samanlainen kuin deka-Durabolin sen kemiallinen rakenne, se on yksinkertaisesti erimuotoista nandroloni, tai tarkemmin, se on nadrolone lyhyempi esterin liitetty siihen. Siten se on lyhyempi puoliintumisaika ja niitä on käytettävä useammin (useimmat kehonrakentajat pistää Durabolin 3 päivän välein).
Myös nandrolonin veren huippu paljon nopeammin Durabolin kuin deka Durabolin. Nandrolonin fenyylipropionaatti on vahva anabolisia vaikutuksia ja suhteellisen lieviä androgeenisia vaikutuksia, tämä ominaisuus tekee siitä hyvän valinnan niille alttiita androgeeni haittavaikutuksia. Nandroloni näyttää olevan suotuisa vaikutus sidekudoksen (nivelet) kautta anti-inflammatoriset vaikutukset ja lisääntynyt kollageenin synteesiä. Mielenkiintoisesti, nandrolonin fenyylipropionaatti näyttää lisäävän määrän androgeenireseptoreita. Yksi edullisista vaikutuksista nandrolonin on, että se auttaa eroon ihonalainen rasvakudos.


N-LONE-100 (nandrolone fenyylipropionaatti) Sivuvaikutukset

Tämä toiminta on voimakkaampaa suuremmilla annoksilla. Luultavasti tärkein ero durabolin ja deka Durabolin on se, että Durabolin ei aiheuta veden retentiota, tai ainakin paljon pienemmässä mittakaavassa. Turvallisuus: Nandroloni on vahvin testosteroni estäviä vaikutuksia kaikkien tunnettujen anabolisia steroideja. Avustavia lääkitys on siis oltava. On myös tärkeää korostaa, että nandrolonin missään muodossa voi vahingoittaa epiteelikudokselle verisuonia.
Aine
Aine Nandroloni phenylpropionate (NPP)
Paketti
Paketti 10 ampullia (100mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä