Lioprime

  • 18.70€
  • Veroton: 18.70€
Määrä:

Yleistietoa

LIOPRIME on tehokas kilpirauhashormonia. Sitä käytetään laihtuminen, koska se toimii kehon lisätä perus aineenvaihdunta kiihtyy, vaikutus proteiinisynteesiä ja lisätä kehon herkkyys asioita, kuten adrenaliinia. Tämä myös säätelee kilpirauhasen proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja aineenvaihduntaa, vaikuttaa siihen, miten ihmisen solut käyttävät energinen yhdisteitä.

LIOPRIME ei ole anabolinen / androgeeni steroidi mutta kilpirauhashormonia. Aineena se sisältää synteettistä liothyronine natrium, joka on samanlainen kuin luonnollisen kilpirauhashormonin tricodide-thyronine (LIOPRIME). Kilpirauhasen terveen henkilön yleensä tuottaa kaksi hormonia, paremmin tunnettu L-tyroksiini ja edellä mainitun L-triiodine-tyroniini.
Käyttö ja annostus

Koska LIOPRIME on synteettinen vastine jälkimmäisen hormoni, se aiheuttaa samoja prosesseja elimistössä kuin jos kilpirauhasen oli tuottaa enemmän hormonia. On mielenkiintoista huomata, että LIOPRIME on selvästi vahvempi ja tehokkaampi näitä kahta hormonia.

Kehonrakentajat hyödyntää näitä ominaisuuksia ja edistää niiden aineenvaihdunta ottamalla LIOPRIME, joka aiheuttaa nopeammin uusiin hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen. Kehonrakentajat, tietenkin, ovat erityisen kiinnostuneita lisääntynyt lipolyysiä, mikä edistää rasvan palamista.

Kilpailevat kehonrakentajat, erityisesti käytettävissä LIOPRIME viikkoina ennen mestaruudesta, koska se auttaa säilyttämään tason erittäin vähärasvaisia, ettei siinä ole tarpeen nälkää ruokavalion. Urheilijat, jotka käyttävät pieniä annoksia LIOPRIME raportti että samanaikainen steroidien steroidit tulevat rikan tehokas, johtunee nopeampaa konversiota proteiinin.
Aine
Aine Liothyronine (T3)
Paketti
Paketti 25mcg (50 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä