Oxanabol

  • 104.48€
  • Veroton: 104.48€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 554
Määrä:

Yleistietoa

Oxanabol Alpha-Pharma on suullinen steroidi, sen vaikuttava aine on oxandrolone.
Oxanabol on lievä anabolinen steroidi ja laajalti käytössä monet urheilijat ja kehonrakentajat. Suurin syy sen käyttö on, että lääke voi auttaa yhtä lihoa.
Yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä lääke on hyvin suosittu urheilijoiden on, että se ei ole muunnettu estrogeenia. Tämä johtaa vähemmän gynekomastia. Jotkut jopa väittävät, että vedensitomisominaisuuksien paljon vähemmän tätä lääkettä.
Oxandrolone on sekä steroidi ja on kaikki ominaisuudet androgeenin lääkettä. Toimet huumeiden samankaltaisia ​​kuin testosteronin. Pienillä annoksilla lääke on selektiivinen anabolisia ominaisuuksia, mutta suurina annoksina, mutta on myös voimakas androgeeni toimintaa. Kun käytetään suuria annoksia, lääke voi vaikuttaa hypotalamuksen ja tukahduttaa gonadotropiinien ja tämä johtaa vähenemiseen testosteronin synteesiä. Kuten kaikki anaboliset steroidit, Oxandrin myös lisää tasoja "paha" LDL-kolesterolin ja alentaa tasolle "hyvä" HDL-kolesterolia. Anavar on yksi harvoista anaboliset steroidit, joita ei ole muunnettu estrogeeni pienillä annoksilla.Lääke on harvoin käytetty kliinisessä lääketieteessä. Viime vuosikymmeninä sitä käytettiin kohdella ihmisiä, joilla on erilaisia ​​anemias, laihtuminen HIV-potilailla ja oli kerran yrittänyt hoitona osteoporoosin. Mutta laajoja väärinkäytöksiä tämän lääkkeen johti Searle 1989, tuotannon lopettamisesta lääkkeen. Nykyään kankaat Savient Pharmaceutical, kauppanimellä Oxandrin. Nykyään jotkut lääkärit eivät määrätä Oxandrin hoitoon kuolevan potilaan lihoa jälkeen trauma, palovammoja tai vakavia infektioita. Joskus se on yhdistetty kortikosteroidien hoitoon luukipu syöpäpotilailla.


Annostus Oxanabol (Oxandrolone)

Tarkoitettu käytettäväksi potilailla anemian tai auttaa yksilöitä lihoa, aikuisten annostuksella 2,5- 20 mg / vrk 2-4 jaettuna annoksena. Jotkut ihmiset näkevät vastauksen pienimmällä annoksella ja toiset vaativat suuri annos 30-150 mg / vrk. Hoidon kesto on yleensä 3-6 viikkoa. Annosta suurennetaan asteittain, kun ei vastausta nähdään ensimmäisen 4 viikko. Oxandrin on saatavana tabletti annoksina 2,5 mg tai 10 mg.Oxanabol (oxandrolone) haittavaikutuksia

Kuten kaikki anaboliset steroidit Oxandrolone on myös joitakin sivuvaikutuksia. Klo pieninä annoksina, että suurin osa haittavaikutuksista on pieni. Sivuvaikutuksia pienen annoksen voi sisältää pieniä vatsakipu, pahoinvointi tai ripuli. Mutta suurilla annoksilla haittavaikutukset: keltaisuus harvinainen maksan kuolio, maksasyöpä, huonovointisuutta, kivesten surkastuminen, hiustenlähtö, rinta-, vatsakrampit, pahoinvointi, turvotus, akne, rasvainen iho, ripuli, kuukautiskierron väärinkäytöksiä, kivesten surkastuminen.
Suurin osa näistä haittavaikutuksista ovat palautuvia, kun lääkkeen käyttö lopetetaan.
Aine
Aine Oxandrolone (Anavar)
Paketti
Paketti 10 mg (50 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä