CABERLIN 0.5 (DOSTINEX)

  • 20.26€
  • Veroton: 20.26€
Määrä:

CABERLIN 0.5 (KABERGOLIINI)

 

 

YLEISIMMÄT NIMET: Dostinex, Kabergoliini, Kaber.

 

Kabergoliini on dopamiiniagonisti joka on suunniteltu laskemaan kehon prolaktiinitasoja ja jonka kehonrakentajat ja urheilijat tuntevat paremmin nimellä Caber. Monet urheilijat käyttävät sitä kohonneiden prolaktiinitasojen torjunnassa, jota lääkkeiden kuten Nandrolonin ja Trenbolonin käytöstä aiheutuu. Tämä on erityisen tärkeää henkilöille, jotka ovat herkkiä prolaktiinille ja jotka haluavat välttää niitä ikäviä sivuvaikutuksia joita tällaisten lääkkeiden käytöstä usein syntyy. Kabergoliinia myydään yleisesti myös nimellä Dostinex, mutta tätä Sun Pharmaceuticalsin valmistamaa tuotetta myydään nimellä Caberlin ja se toimitetaan 0,5 mg tabletteina.

 

KABERGOLIININ VAIKUTUKSET

Koska tietyt steroidit voivat nostaa kehon prolaktiinitasoja, monet prolaktiinille herkät ihmiset altistuvat kohonneelle gynekomastian riskille. Kabergoliini-kuuri estää tämän tapahtumisen. Se on suosittua myös siitä syystä, että se vaikuttaa positiivisesti erektiohäiriöön ja laskeneeseen libidoon.

Kabergoliinin käytöstä seuraava lisääntynyt dopamiini tarjoaa hyötyjä sekä kognition että unirytminkin kannalta. Osa käyttäjistä on Kabergoliinin käytön aikana havainnut kohonnutta seksuaaliviettiä ja haluja.KABERGOLIININ ANNOSTUS

Tyypillinen Kabergoliini-annos on 0,25 mg kahdesti viikossa. Jotkut käyttävät sitä jopa 1 mg annoksella kahdesti viikossa, mikä on maksimiannos. Kabergoliini on suositeltavaa ottaa ruoan kanssa päivän viimeisen aterian yhteydessä.

 


OSTA KABERGOLIINIA SUOMESSA

Verkkokauppamme on täydellinen paikka urheilulääkkeiden ostamiseen verkosta. Valikoimastamme löydät vain korkealaatuisia tuotteita kuten Caberlin. Kaupastamme löydät huippumerkit halvimmalla hinnalla ja toimitettuna kaikkialle Suomeen. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Aine
Aine Kabergoliini (Cabaser)
Paketti
Paketti 0.5 mg 2 pillereitä

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä