Sale Dostinex

Dostinex

  • 16.15€ 17.00€
  • Veroton: 16.15€
Määrä:

Yleistietoa

Dostinex, joka tunnetaan myös nimellä kabergoliini, otettiin alun perin käyttöön anti-aging yhteisö kehonrakennus maailmassa. Lääke on yksi parhaista lääkkeistä torjumiseksi prolaktiini ja sen vaikutuksista.

Tämä aine on yleensä suositeltavaa lääkärit hoitoon hyperprolactinemic (idiopaattinen ja Aivolisäkekasvainten) olosuhteet, ja voi jopa suositeltavaa minimoida rintamaidon tuotantoa. Dostinex käytetään jopa miesten kanssa hyperprolak- kamppailevat maitorauhasten, maidontuotanto, vähentynyt siittiöiden tuotantoa, impotenssi ja libidon heikkeneminen. Dopamiiniagonisti, Dostinex, lopettamaan sivuvaikutuksia prolaktiinin ja lähettää viestin kehon vähentää prolaktiinin erittymiseen lisäksi sitoutumista reseptoreihin lactotrophs; Dopamiini on myös käyttökelpoinen inhiboimaan synteesiä ja prolaktiinin erittymistä.


Tabletit Dostinex, joka käsittää kabergoliinin, joka on dopamiiniagonisti, ja kemiallinen nimi lääke on 1 - [(6-allyyliergolin-8ß-yyli) karbonyyli] -1- [3- (dimetyyliamino) propyyli] -3-etyyli- urea. Sen molekyylikaava on C26H37N5O2, ja sen molekyylipaino on 451,62. Suun kautta antamista varten, Dostinex tabletit, jotka käsittävät 0,5 mg kabergoliinia ja luettelon inaktiivisia ainesosia, ovat leusiini, USP, laktoosi, ja NF.

Dostinex on ihaillut urheilijoiden anaboliset steroidit ja suorituskykyä parantavia aineita, koska se vähentää riskiä noin prolaktiinin liittyviä haittavaikutuksia. Monet tutkimukset ovat aikaisemmin osoittaneet, että lääke on erittäin tehokas vähentämään prolaktiini ja prolaktiini liittyvät ehdot ja sivuvaikutuksia. Lisäksi, lääke on myös käyttökelpoinen hyperprolaktinemian ja sen oireita. Lisäksi nämä edut, lääke on myös käyttökelpoinen seksuaalisen toimintahäiriön hoitamiseksi, joka johtuu liiallisesta prolaktiinin, jotka ovat erittäin korreloivat käyttämällä spesifisiä anabolisten steroidien, kuten trenboloniasetaatin ja deka Durabolin. Dostinex käyttö liittyy myös alentunut toipumisaika ja erektiokykyäsi välillä orgasmeja. Jos siinä vielä kaikki, tämä suorituskykyä parantavia huumeiden jopa parantaa kaikkien parametrien seksuaalista toimintaa ja ajaa. Tämä aine on myös käyttökelpoinen torjumiseksi estrogeenisiä haittavaikutuksia, kuten rasvainen iho, akne, gynekomastia ja turvotus ja se on yhtä tehokas hoidettaessa galactorrhea ja seksuaalinen toimintahäiriö.

Dostinex on myös ihaillut jotkut urheilijat sen ainutlaatuinen kyky parantaa muistia ja auttaa tiedon käsittelyssä nopeammin. Se on myös ihaillut sen mahdollisuudet auttaa käyttäjiä oppimaan uusia motorisia taitoja lyhyessä ajassa ja lisäksi se auttaa heitä oppimaan uusia strategioita ja tekniikoita saada iso etumatka kilpailijoihin. Lääke suositellaan myös potilaille kamppailee Parkinsonin tautia, koska niiden kyky työskennellä tietovaatimuksia teillä ja hermoston kehossa.

Lääke on myös hitti urheilijat, jotka haluavat tuntea "täynnä" useammin ja vähentää ruuan himoa tuntematta oloaan epämukavaksi, laihduttaminen yleensä tuo, ja se on suurin syy siihen, miksi aine on suosittu pre-contest kehonrakentajat ja muita laihduttajat joka välttää ahdistusta ja epämukavuutta kalori rajoitus. Lisäksi lääke ei ole fyysisesti tai henkisesti riippuvuutta ja yksi parhaista huumeet, kun se tulee edistää myönteistä hyvänolon tunnetta.


Annostus

Suositeltu annos Dostinex (Cabergoline) on puoli milligrammaa (1,2 mg) viikossa lasi täynnä vettä, ja tämä pieni annos on erittäin tehokas käyttäjille kokea kaikki anti-prolaktiini, masennuslääkkeet, kognitiiviset ja prosexual vaikutukset of Dostinex. Lääkäri voi suositella sydän- ja arviointi- ja ekokardiografia arvioida läppäsairaus ennen Dostinex hoidon. Urheilijat, jotka ovat käyttäneet steroideja aikaisemmin tai säännöllistä steroidien käyttäjät voivat käyttää sitä annoksina 0,25 mg - 0,50 mg kahdesti viikossa. Koska Dostinex voi auttaa nukkumaan, se on parasta tehdä ennen nukkumaanmenoa, ruoan kanssa tai ilman.
Aine
Aine Kabergoliini (Cabaser)
Paketti
Paketti 0.5 mg 2 pillereitä

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä